Απέκρυψαν τον ουρανό της Λάρισας οι χημικές ουρές... 4 αεροσκάφη πετούν ταυτόχρονα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τρίτη 13 Μαΐου 2014 | 10:31 π.μ. | 8 σχόλια

Συνεχόμενοι και αλλεπάλληλοι αεροψεκασμοί στην Λάρισα. Οι ουρές και οι νεφώσεις, που αυτές προκάλεσαν, σκέπασαν τον ουρανό της πόλης.
Δείτε τα βίντεο...










Λάρισα 12-5-2014





Δείτε τα 4 αεροσκάφη που πετούν ταυτόχρονα από το 2:35 και μετά και παρατηρήστε πως συμπεριφέρονται...

Category: ,

8 σχόλια:

  1. η ιδια εικονα παγκοσμια..ο λογος των αεροψεκασμων απλος..καταστροφη παγκοσμιας γεωργικης παραγωγης και καταστροφη του ανθρωπινου ειδους, ολοι ειναι αρρωστοι σαν γριπιασμενοι και τα μικρα παιδια μονιμως με αναπνευστικα και αλλεργικα προβληματα! προσεξτε τα δελτια καιρου σε ολα τα καναλια, αποφευγουν να πουν την λεξη ηλιος συστηματικα και παντα τονιζουν τις νεφωσεις ακομα και οταν τα εικονιδια δειχνουν ηλιο με αεροψεκασμενο συννεφακι μπροστα, αξιζει να το παρατηρησετε!! εχουν δημιουργησει την εντυπυση οτι 26 βαθμοι ειναι καυσωνας και οτι ο ηλιος ειναι καταστροφικος!! και απο το 2015 που ειναι επισημα πλεον τα καιρικα πειραματα φανταστητε τι θα γινει!! δεν ειναι ειναι εργο ανθρωπων αυτα ειναι το μονο σιγουρο γιατι δεν μπορει να ειναι ανθρωπος καποιος που κανει τετοια εγκληματα...ουτε θεμα χρηματων απλα θελουν την τυρρανια και καταθλιψη και πτωση των ανθρωπων.οποιος μπορει να γλιτωσει θα κανει την αλλαγη των παντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 13/05/14 και σημερα σαρωτικοι αεροψεκασμοι απο τα κορακια,στον ουρανο του ξυλοκαστρου το,ενα πισω απο το αλλο,απο αλλες περιοχες δεν βλεπω αναρτησεις τι εγινε?μονο εδω και λαρισα ψεκαζουν?εκλογες ερχονται θελουν να μας αποβλακωσουν και συναμα να χαλασουν τον καιρο γιανα μην παει ο λαος να τους μαυρισει τα υπουλα κτηνη που μας τρωνε τις ζωες και τ0 μελλον της πατριδας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεσσαλονίκη μια από τα ίδια.
    Χθες μέχρι το σούρωπο -που μπορούσα να τα διακρίνω-, ψέκαζαν συνεχώς.
    Σήμερα ξανά, από νωρίς το πρωί, χωρίς διάλειμα ψεκάζουν ασταμάτητα.
    Άρχισαν να εντείνονται οι άνεμοι όσο περνά η ώρα κι εννοείται πως πλέον δεν διακρίνεις ουρανό γαλάζιο παρά μόνο λίγο ήλιο ανά διαστήματα.

    Σκεφτόμουν καθώς τους έβλεπα, αυτοί οι πιλότοι, δεν έχουν μάνες? Δεν έχουν οικογένειες? Πως νοιώθουν που δολοφονούν τόσο κόσμο?
    Γνωρίζω πως στέλνουν και μη επανδρωμένα αεροπλάνα, αλλά αυτά που κάνουν κυκλάκια με τους ψεκασμούς, λογικά επανδρωμένα δεν πρέπει να είναι?
    Δεν ξέρω πια τι να πω και τι να σκεφτώ... Μόνο αγανάκτηση έχω μέσα μου. Πολλή όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρτα εχουν ξεκινησει απο χτες.
    Μα σημερα ομως απο τις 5 το πρωι ενας χαμος.
    Ξυπνησα το πρωι στις 7 και αυτο που ειδα με σοκαρε.
    Παρατηρω απο μικρος τα χεμτρεϊλς αλλα αυτο που ειδα σημερα δεν το εχω ξαναδει.
    Φωτο δεν εβγαλα να σας δειξω,μαλλον,ηταν τοσο σοκαριστικο το θεαμα και ισως λογοκρινονταν.
    Πιστευω πως ο σεισμος στη αλβανια εχει να κανει με τον πολεμο που ξεσπαει σε ολη την δυτικη Ελλαδα καθε μερα απο τα ψεκαστικα.
    Η Π.Α.
    που ειναι επιτελους;
    Υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ...ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ..ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ...ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΤΡΟΜΟ) ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ?? ΕΠΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pseudo-cirrus το τελευταίο 48ωρο πέρα για πέρα και στη Πελοπόννησο. Και αυτή τη φορά η Ε.Μ.Υ. και το meteo με μεγάλη επιτυχία έκαναν την υπέρβαση, ενσωματώνοντας στα προγνωστικά τους τη κίνηση των αεροσκαφών (μα πόσο μπροστά είναι οι άνθρωποι!!). Η ίδια πάντως κατάσταση φαίνεται να κυριαρχεί και σε άλλες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'αριελ πιστευω πως οι περισσοτεροι απο δαυτους που πετουν ειναι ξενα λαμογια παλιανθρωποι,,,αλλα τα τσακαλια οι ρουφιανοι οι προδοτες οι δικη μας πολιτικοι-κομματαρχες και μη, που τους εφεραν και τους επετρεψαν να κανουν αυτο το κακο στην ιδια τους την πατριδα,,ειναι λιαν επιεικως για κρεμασμα και λιτσαρισμα και σιγουρα για μαυρισμα σε αυτες και σε ολες τις αλλες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πιλότοι είναι όλοι τους Αμερικάνοι που εκτελούν τυφλά τις εντολές που τους δίνουν οι δρακονιανοί προιστάμενοί τους.

    Ενώ τα ΝΑΤΟϊκά drones ψεκάζουν ασταμάτητα την υφήλιο με χημικά την ίδια στιγμή στην κεντρική βάση του HAARP στην Αλάσκα ο αρχηγός των Αννουνάκων λόρδος Jacob Rothschild και η παρέα του συνεχίζουν να παίζουν τα βρώμικα οικονομικογεωπολιτικά τους παιχνίδια σε βάρος κάθε μορφής ζωής. Δεν είναι άνθρωποι αλλά ερπετόμορφα κτήνη που διψάνε για αίμα ανθρώπων και τη λαιμαργία του άπληστου κέρδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...