ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι νέοι τύποι κινητήρων των αεροσκαφών δεν αφήνουν καθόλου ίχνη! Εμείς τι βλέπουμε ;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Σάββατο 10 Μαΐου 2014 | 10:00 μ.μ. | 4 σχόλια

Οι κινητήρες high bypass turbofan δεν πρέπει να δημιουργούν contrails...
Την εξήγηση μας τη δίνει το
ακόλουθο βίντεο με Ελληνική αφήγηση...

Σύμφωνα με το βίντεο σε  έναν  turbofan κινητήρα το μεγαλύτερο μέρος του αέρα  περνάει περιφερειακά της τουρμπίνας και όχι μέσα από αυτή. Αυτός ο αέρας δε μπορεί να δημιουργήσει contrails. Τα αέρια που βγαίνουν μέσα από την τουρμπίνα περιέχουν πολύ λίγα καυσαέρια και όσο γίνεται περισσότερο αέρα για οικονομία καυσίμου.

Δείτε το βίντεο...




Δείτε το βίντεο που εξηγεί τη λειτουργία του νέου τύπου κινητήρα...

Category: ,

4 σχόλια:

  1. 12/05/14 σαρωτικοι αεροψεκασμοι και σημερα στο ξυλοκαστρο..ολα που περνανε σημερα απο πανω μας εχουν χαλασμενες εξατμισεις και καινε βενζινολαδο με μαζουτ...δεν εξηγειται αλλιως οι ουρες εκατονταδων μετρων που αφηνουν πισω τους να αιωρουνται για ωρες μολλυνοντας τον καθαρο ουρανο μας.με χημικα νεφοι.αυτοι η εξηγισει ειναι για τα γιδια απιστους-κοιμισμενους, ενω αν τους το ελεγε η τρεμηζομπι του μεγκαλου τσοντοκαναλου τεμεναδες θακαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ 12/5/2014...ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΥΝΝΕΦΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίνοντας απ' τις αναφερόμενες σε «αραιές νεφώσεις» για το ερχόμενο 24ωρο «προγνώσεις» του meteo, λογικά και αύριο ίδια αντίστοιχη εικόνα θ' αντικρύσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...