Ας απαντήσουν οι ειδικοί ή οι «έξυπνοι»... Τι είναι αυτό ;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τρίτη 1 Απριλίου 2014 | 1:13 μ.μ. | 1 σχόλια

To BBC έχει άρθρο με θέμα το Boieng των Μαλαισιανών αερογραμμών και έχει και ένα Video...
Δείτε το Video και παρακαλώ τους ειδικούς ή τους "έξυπνους" να μου πουν τι είναι αυτός ο σωλήνας που δείχνει στο 0.29 έως 0.32 και τι βγάζει.









Category:

1 σχόλιο:

  1. στο αγρινιο μετα απο 2 μερες μπολικων αεροψεκασμων σημερα τριτη 2:51 μεσημερι αρχισε συννεφια που βαραινει.παμε για σαβ/κο κλασσικα και πρεπει να βρεχει να εχουμε καταθλιψη..μισουν τον ηλιο γιατι τους παρεχει θετικες δονησεις και ειναι πηγη ζωης και υγειας και δεν τον αντεχουν, θελουν χαμηλες δονησεις για να ζησουν και την ενεργεια τη δικη μας, ποσο γελαω οταν ακουω ανθρωπους να λενε μην καθεστε καθολου στον ηλιο κανει κακο δεν ακους τηλεοραση?..ψιλα γραμματα δυστυχως δεν καταλαβαινουμε τιποτα μα τιποτα!!! Πιστευω οτι οι αεροψεκασμοι θα σταματησουν αν ξεκινησει 3 ππ μονο...μεχρι στιγμης το φαινομενο απλα δεν υπαρχει και ειναι ανωτερο απο οποιοδηποτε ανθρωπο στον πλανητη, ελεγχεται απο δαιμονικες δυναμεις με πιονια λοβοτομημενους, οργανικες πυλες, και απλα κρετινους στο τελευταιο σταδιο..ψιλα γραμματα που οι οικολογοι που ψυτευουν δενδρα δεν κλανουν ανακυκλωνουν με ευλαβεια δεν προκειται να καταλαβουν οτι ο πλανητης πεθαινει επιτηδες και οχι απο αγνοια απληστια και αλογιστη καταναλωση..πεθαινει επιτηδες και ολα ειναι τελεια σερβιρισμενα με κυριως πιατο εμας..καλη μας ορεξη και κλειστε την τιβι κανει κακο σας πεθαινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...