EKTAKTO- Ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αθήνα - Έγινε αισθητός μέχρι την Κρήτη

Admin | Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 | 11:40 μ.μ. | 2 σχόλια

Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη τη χώρα 8 λεπτά μετά τις 23:00 το βράδυ αναστατώντας τους κατοίκους στην Πελοπόννησο, σε όλο το Λεκανοπέδιο μέχρι και την Κρήτη. 

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο
σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός μεγέθους 5,6 Ρίχτερ και είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 29 χιλιόμετρα από το νησί της Ύδρας. 

Η απόσταση από την Αθήνα είναι στα 86 χιλιόμετρα, ενώ διαφορετικό μέγεθος δίνει το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Συγκεκριμένα, δίνει σεισμό 5,4 Ρίχτερ με εστιακό βάθος μόλις στα 10 χιλιόμετρα. 


Category: ,

2 σχόλια:

  1. Με τόσους ψεκασμούς δε γίνεται να μην υπάρχουν τεχνητοί σεισμοί και υπερκακοκαιρία. Πάνε πακέτο με τα Μνημόνια και τον οικονομικό αυταρχισμό της Οικουμένης.



    Το HAARP κουνάει και εκδίκηση ζητάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΝΑΤΟϊκές επιθέσεις θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του Απριλίου.


    Ξεκάθαροι ήταν οι δρακονιανοί τοκογλύφοι προς την συγκυβέρνηση: "Δεν υπάρχει περίπτωση τα άχρηστα χάπατα να κάνουν Πάσχα φέτος. Υπάρχει παράγραφος στο Μνημόνιο που απαγορεύει ρητά το σούβλισμα του πασχαλινού οβελία!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...