ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποδέχεται την αναφορά Skyguards για αεροψεκασμούς / HAARP!!!

Admin | Σάββατο, 5 Απριλίου 2014 | 7:24 μ.μ. | 3 σχόλια

Γράφει ο  Γουέιν Χωλ ακτιβιστής

Στις 25η Μαρτίου 2014, μέρα εορτασμού της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, μας ήρθε μια ωραία έκπληξη από τις Βρυξέλλες: αποδοχή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της αναφοράς για τους αεροψεκασμούς και το HAARP που υπέβαλε
ένα χρόνο πριν η ομάδα Skyguards μετά από τη διήμερη διάσκεψη με τίτλο «Πέρα από τις θεωρίες περί κλιματικής αλλαγής – Κοινωνία των πολιτών εναντίον γεωμηχανικής».

Η Πρόεδρος Επιτροπής επί των Αναφορών Erminia Mazzoni μας έγραψε: “Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η Επιτροπή Αναφορών εξέτασε την αναφορά σας και αποφάσισε ότι τα θέματα που θίγετε είναι αποδεκτά σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο μέτρο που το θέμα εμπίπτει στη σφαίρα των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η επιτροπή ξεκίνησε την εξέταση της αναφοράς σας και αποφάσισε να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διεξαγάγει προκαταρκτική έρευνα των διαφόρων πτυχών του προβλήματος. Η επιτροπή θα συνεχίσει την εξέταση της αναφοράς σας το συντομότερο μόλις λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες.”

Πιστεύουμε ότι θα ήταν σκόπιμο, οι ακτιβιστές, ενεργοί πολίτες και ψηφοφόροι να τραβήξουν την προσοχή των υποψηφίων στις ευρωπαϊκές εκλογές στην σχετική Ανοιχτή Επιστολή που έχει συντάξει η Ομάδα Skyguards αλλά πρώτα απ’όλα στους υποψήφιους του κόμματος του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος έχει διακριθεί στη λοιδορία όχι μόνο των ακτιβιστών για τους αεροψεκασμούς αλλά και των βουλευτών και επιστημόνων που τολμάνε να μην αναπαράγουν τις ίδιες απληροφόρητες λοιδορίες και συκοφαντίες με τις οποίες αρέσκεται ο κ. Θεοδωράκης.

Τι ειπώθηκε και ρωτήθηκε στο περυσινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του κ. Θεοδωράκη «Μας ψεκάζουν»;
1. “Πως δικαιολογείς την εμπλοκή στις θεωρίες συνωμοσίας βουλευτών, ή ακόμα και πολιτικών αρχηγών κατ’εποχές;

2. Ο λαϊκισμός είναι ένα χαρακτηριστικό φαινόμενο της συνωμοσιολογίας. Ο λαϊκισμός είναι μια πηγή των ελληνικών δεινών.

3. Η κρίση έχει δημιουργήσει τέτοιο φόβο που κάποιοι είναι διατεθειμένοι να πιστέψουν τα πάντα, ακόμα και τερατώδη κατασκευασμένα ψέματα.

4. Ψεκασμοί; Μύθος, μύθος, ακόμα ένας ελληνικός μύθος.

5. Με προβληματίζει το ότι υπάρχουν βουλευτές σήμερα που πιστεύουν ότι η Αθήνα ψεκάζεται από αεροπλάνα.

6. Σε πείσμα της λογικής το σενάριο των ψεκασμών παίζει ακόμα στη Βουλή.

Αν ο κ. Θεοδωράκης τελικά πετύχει εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο περιμένουμε με ενδιαφέρον τις σχετικές εισηγήσεις που θα υποβάλλουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι συνεργάτες του. ΄Η ίσως θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το θέμα;

Δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε αυτό. Ειδικά σε αυτούς.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα...

Category: , , ,

3 σχόλια:

 1. Τα σαυράκια θα προσπαθήσουν για πολλοστή φορά να αλλοιώσουν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος τους.

  Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο οι Δρακονιανοί αποπειράθηκαν να φιμώσουν τις μη αρεστές σ' αυτούς φωνές συλλαμβάνοντας τη γενική διευθύντρια του EUCAH Melanie Vristchan μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της αμερικανικής κυβέρνησης για τους ψεκασμούς και το HAARP ζητώντας την απαγόρευση των ΝΑΤΟϊκών επιχειρήσεων τρομοκράτησης των πολιτών σ' όλη την Ευρώπη.

  Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε τις βελγικές αρχές ότι την οδήγησαν με το "έτσι θέλω" σε ψυχιατρικό ίδρυμα προκειμένου να της κάνουν πλύση εγκεφάλου κατόπιν εντολής της αμερικανικής πρεσβείας στις Βρυξέλλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κυβέλη Ουρανού6 Απριλίου 2014 - 6:37 μ.μ.

  Η όλη ιστορία μοιάζει ευχάριστη κι ελπιδοφόρα αλλά είναι απλά στάχτη στα μάτια. Η ΕΕ γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται. Η κίνηση είναι ελλιπής -μην πω και καθοδηγούμενη- γιατί προσπαθεί να περάσει την άποψη ότι οι ψεκασμοί είναι πρόγραμμα Γεωμηχανικής, δηλαδή θεραπείας της κλιματικής αλλαγής και διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας. Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι ψεκασμοί και HAARP δεν είναι τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από προγράμματα στρατιωτικά, για μείωση κι έλεγχο του πληθυσμού. Επίσης είναι τελείως γελοίο να ερωτάται η ΕΕ για το haarp τη στιγμή που Η ΙΔΙΑ έχει εκατοντάδες δικούς της σταθμούς που δουλεύουν με ή ανεξάρτητα το haarp.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από τη στιγμή που ο κόσμος αρχίζει ν' αντιλαμβάνεται τον πραγματικό σκοπό αυτών των προγραμμάτων οι σαυρήτες τρέμουν με την ιδέα μπας και χυθεί άπλετο φως στα διαχρονικά εγκλήματά τους.

  Kissinger και Brzezinski έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν πως "θα ήταν προτιμότερο και απείρως ευκολότερο να μην υπάρξει κανένα ίχνος ζωής πάνω στη Γη μιας και είναι πρακτικά αδύνατον να ελέγξεις τις μάζες". Με άλλα λόγια δεν θέλουν απλώς τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού αλλά τον ολοκληρωτικό αφανισμό κάθε μορφής ζωής και τη κοσμική συντέλεια! Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος για τον οποίο επινόησαν το γεωμηχανικό υπερόπλο SX1 μέσα από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας....

  Δεν εκπλήσσει κανέναν ο σαδισμός με τον οποίο ο Kissinger παραδέχτηκε την ύπαρξη του SX1. Το νέο γεωμηχανικό υπερόπλο που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές χάρη στον τρίτο κύκλο του Star Trek βρίσκεται υπό κατασκευή σε υπόγεια μυστική βάση της DARPA στο Denver και αναμένεται να τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Γη το 2037 με την προοπτική ν' ακολουθήσει το υπόλοιπο σύμπαν το 2045. Το κόστος των εργασιών ξεπερνά το ιλλιγιώδες ποσό του 1 τρις $USD.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...