Αεροψεκασμοί με... διακοπές και άλλα πολλά «παράξενα» πάνω από την Πάτρα

Admin | Κυριακή 13 Απριλίου 2014 | 1:18 π.μ. | 7 σχόλια

Διακοπτόμενοι αεροψεκασμοί, διασταυρούμενες χημικές ουρές, παράλληλες πτήσεις αεροσκαφών συνθέτουν μια απίστευτη εικόνα πάνω από την πόλη... Διαβάζω κι έναν τίτλο σε ένα συστημικό "ειδησεογραφικό" πόρταλ...
«Λιακάδα το πρωί, καταιγίδες το μεσημέρι – Ο (αλλοπρόσαλλος) καιρός της Κυριακής»
Τι λες βρε μεγάλε... το πήρες κι εσύ χαμπάρι ή στο σφύριξε η ΕΜΥ ;;;












Παρατηρείτε καμιά διαφορά;;;































...και σε βίντεο...

Category: , ,

7 σχόλια:

  1. Κρίμα και κυλούσε πολύ καλά η μέρα ως νωρίς το απόγευμα. Ήταν μία από τις ελάχιστες με σχεδόν φυσιολογική ορατότητα και χρώμα ουρανού, παρά την -εν πολλοίς φυσική, τουλάχιστον ως το μεσημέρι- συννεφιά. Αντίστοιχες μέρες, στην Αρκαδία αναφερόμενος, δε θυμάμαι να έχω καταγράψει πάνω από 5* τη φετινή «σεζόν». Το πρωί βέβαια υπήρχαν εδώ κι εκεί κάτι χααρπ-εργασμένα συννεφάκια αλλά αυτά μάλλον είχαν απομείνει από τις επιχειρήσεις των προηγούμενων ημερών. Όπως και να 'χει, προφανώς αντιλήφθηκαν κατά το μεσημέρι ότι η συγκέντρωση των ουσιών που θέλουν να υπάρχουν 24/7 στην ατμόσφαιρα έπεσε «επικίνδυνα» και έσπευσαν να την επαναφέρουν στα... «ασφαλή» επίπεδα! Από τις ~15:00 και μετά, όσα αεροσκάφη εμπορικών γραμμών διέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης άφηναν ουρές, ενώ δε παρέλειψαν βέβαια να μας τιμήσουν 2-3 φορές και τα χαρακτηριστικά "mega-sprayers" (αυτά που φαίνεται πως παρέλειψαν να περάσουν από ΚΤΕΟ, κρίνοντας απ' τα «καυσαέριά» τους). Η κατάληξη της μέρας τελικά μια απ' τα ίδια. Καλή μας Κυριακή!
    -----
    * ΥΓ.: Μέρες χωρίς chemtrails προφανώς και είχαμε παραπάνω από 5 στη περιοχή, αλλά δεν ήταν καθαρές. Ακόμα και το πρόσφατο 5νθήμερο που απουσίαζαν πανελλαδικα τα ψεκαστικά, δε θυμάμαι έστω και μισή μέρα να μην ήταν θολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιδια εικονα και στην Αρτα.
    Μαλλον μπουκωσαν τα μπεκ και ρεταριζαν.
    Εντελως τυχαια παλι ΣΚ συμβαινουν ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως όλα δείχνουν η Μεγάλη εβδομάδα θα κυλήσει με τεχνητή υπερκακοκαιρία και άστατο καιρό. Τα ψέματα της "ΕΜΥ" δίνουν και περισσεύουν αφού άλλα μας υποσχέθηκε η Χριστίνα Σούζη την περασμένη Παρασκευή, διαφορετική γνώμη είχε ο "προϊστάμενός" της από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού Keith Alexander.


    Το αφεντικό της NSA πήρε τη σκυτάλη από τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Reza Moghadam ο οποίος προανήγγειλε τη συνέχιση της επίδειξης πυγμής εναντίον της Ελλάδας για την επόμενη τριετία.


    Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ήταν κατηγορηματικός ως προς τις διατάξεις του τρίτου μνημονίου: απαγορεύονται ρητά το πέταγμα του χαρταετού, το σούβλισμα του πασχαλινού οβελία και τα καλοκαιρινά μπάνια στη θάλασσα. Επομένως δεν αποκλείεται να περάσουμε το φετινό Πάσχα υπό βροχή κλεισμένοι στο καβούκι της κατάθλιψης…..


    Ακούγεται παράλογο αλλά δυστυχώς οι ψυχοπαθείς shapeshifters το μόνο που τους νοιάζει είναι η λαιμαργία για πλαστό χρήμα και ανθρώπινο αίμα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα αυτα στις φωτο λεγονται συνεφα cirrus και ειναι σημαδι κακοκαιριας απο τα αρχαια χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς πάλι τα αποκαλούμε pseudo cirrus και είναι σημάδια αεροψεκασμών. Μήπως θυμάστε πόσο συχνά η γιαγιά σας έβλεπε τα cirrus;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρίξτε αν θέλετε μια ματιά εδώ, εφόσον φυσικά ενδιαφέρεστε ν' ακούσετε και την αντίθετη άποψη, ότι δηλαδή τα cirrus -και όχι μόνο- που πλέον παρατηρούμε σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα στον ουρανό ουδεμία σχέση έχουν με τα φυσικά cirrus (που εγώ προσωπικά δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ στο παρελθόν). Στην αντίθετη περίπτωση θαρρώ πως και ο «άτλαντας νεφών» του meteo σας καλύπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι τα ονομασε ο Luke Havard το 1803 αρα υπηρχαν απο τοτε οποτε σιγουρα θα τα εβλεπε και η γιαγια μου , και για να μαθετε και λιγο προβλεψη καιρου απο ψαραδες σας λεω το εξης , αν ακολουθουν τη ροη του ανεμου θα εχουμε καλοκαιρια , αν πηγαινουν αναποδα και σταδιακα πυκνωνουν κυριως απο το μεσημερι και μετα τοτε συντομα ακολουθει κακοκαιρια , καπως ετσι το βρισκουμε και στα μετεωρολογικα του Αριστοτελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...