Κρίμα... και κυλούσε πολύ καλά η μέρα ώσπου...

Admin | Κυριακή 13 Απριλίου 2014 | 1:52 π.μ. | 3 σχόλια

Κρίμα και κυλούσε πολύ καλά η μέρα ως νωρίς το απόγευμα. Ήταν μία από τις ελάχιστες με σχεδόν φυσιολογική ορατότητα και χρώμα ουρανού, παρά την -εν πολλοίς φυσική, τουλάχιστον ως το μεσημέρι- συννεφιά. Αντίστοιχες μέρες, στην
Αρκαδία αναφερόμενος, δε θυμάμαι να έχω καταγράψει πάνω από 5* τη φετινή «σεζόν». Το πρωί βέβαια υπήρχαν εδώ κι εκεί κάτι χααρπ-εργασμένα συννεφάκια αλλά αυτά μάλλον είχαν απομείνει από τις επιχειρήσεις των προηγούμενων ημερών. Όπως και να 'χει, προφανώς αντιλήφθηκαν κατά το μεσημέρι ότι η συγκέντρωση των ουσιών που θέλουν να υπάρχουν 24/7 στην ατμόσφαιρα έπεσε «επικίνδυνα» και έσπευσαν να την επαναφέρουν στα... «ασφαλή» επίπεδα! Από τις ~15:00 και μετά, όσα αεροσκάφη εμπορικών γραμμών διέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης άφηναν ουρές, ενώ δε παρέλειψαν βέβαια να μας τιμήσουν 2-3 φορές και τα χαρακτηριστικά "mega-sprayers" (αυτά που φαίνεται πως παρέλειψαν να περάσουν από ΚΤΕΟ, κρίνοντας απ' τα «καυσαέριά» τους). Η κατάληξη της μέρας τελικά μια απ' τα ίδια.

Καλή μας Κυριακή!
-----
* ΥΓ.: Μέρες χωρίς chemtrails προφανώς και είχαμε παραπάνω από 5 στη περιοχή, αλλά δεν ήταν καθαρές. Ακόμα και το πρόσφατο 5νθήμερο που απουσίαζαν πανελλαδικά τα ψεκαστικά, δε θυμάμαι έστω και μισή μέρα να μην ήταν θολή.

Αρκαδία 12-4-2014





























Από σχόλιο αναγνώστη

Category:

3 σχόλια:

  1. Τι έγινε την Παρασκευή τελικά στην Αθήνα την ώρα που ήρθε η Μέρκελ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12/04/2014 οι βρωμικοι φιλοι μου 23.00μμ πριν τα μεσανυχτα ψεκαζαν ακομα πανω απο το ξυλοκαστρο καθως ειχαν ξεκινιση απο το απογευματακι της ιδιας ημερας,,μεχρι της 01.00πμ της επομενης γεμισαν τον ουρανο με βρωμα αλητιας,,και το συνεχισαν μεχρι και αυτην την ωρα που σας γραφω 15.58μμ 13/04/2014 και τωρα εδω ριχνη ψιλοβροχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 13/4/2014 η πτηση RUN336-9Τ336 ψεκασε στης 17.50 πανω απο το ξυλοκαστρο μια τεραστια βρωμογραμμη χημικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...