Τις ευχές μας για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Admin | Παρασκευή 18 Απριλίου 2014 | 11:39 π.μ. | 3 σχόλια

Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα!









Καλό Πάσχα

psekasmata

Category:

3 σχόλια:

  1. καλη Ανασταση σε ολους! αν θελουμε να ξαναδουμε Πασχα με φυσιολογικο ανοιξιατικο καιρο οχι σαν φετος που ειναι χειμωνας, αν θελουμε να νοιωσουμε ανθρωποι και οχι σκλαβοι, αν θελουμε να ειμαστε ελευθεροι, αν θελουμε να μην μας κυβρνανε με τρομο πρεπει να κανουμε Ανασταση στη ψυχη μας.ειναι απλα επιλογη μας, ο διαβολος κυριαρχει γιατι εμεις του ανοιγουμε δρομο.Τι φοβαται ο διαβολος? μηπως ο ανθρωπος ανακαλυψει την αληθεια του Χριστου! ας κανουμε την επιλογη μας γιατι το 2014 ειναι η επισημη αρχη των βασανων της Ελλαδας, ακομα και ο καιρος πλεον ειναι ελεγχομενος με την ωρα και τις καθε ειδους αργιες που εχουμε.γινεται αγωνας ωστε να καταστρεψουν τον καιρο οποτε εχουμε γιορτη και χρονο ξεκουρασης! Πρεπει να ξυπνησουμε τιποτα δεν ειναι φυσικο πλεον γυρω μας! Τιποτα! ολα ειναι ψευτικα και βασιζονται στον τρομο καταθλιψη και απελπισια για να γιγαντωσουν! Κοψτε τους την τροφη και ο ηλιος θα ξαναβγει κυριολεκτικα και μεταφορικα! Καλο πασχα και γενναιοτητα στην ψυχη! εχουμε τον παντοδυναμο συμμαχο αλλα τον βαλαμε στον παγκο! ζητηστε του να παιξει και ολα θα λυθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρόικα και NSA, ξετσίπωτες όπως πάντα, δεν σεβάστηκαν αυτές τις άγιες ημέρες.


    Οι σαυρήτες δυσκολεύονται να χωνέψουν την απόπειρα εξόδου της χώρας από την κρίση και - σαν έτοιμοι από καιρό - εξαπέλυσαν έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης μέσω στημένων εκθέσεων και ανθελληνικών δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για την ανάγκη συνέχισης της ίδιας απάνθρωπης "μνημονιακής" λεηλασίας!



    Έτσι και φέτος οι Δρακονιανοί ιμπεριαλιστές - πιστοί στο δόγμα Kissinger για την επιβολή της Νέας Τάξης του Αντίχριστου - συνεχίζουν αμετανόητοι και απτόητοι την επίδειξη πυγμής και αυταρχισμού εναντίον της Ελλάδας, με τη διαβόητη τρομοκρατική-παρακρατική υπηρεσία "εθνικής ασφαλείας" των ΗΠΑ να μας υπόσχεται ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο με τεχνητή υπερκακοκαιρία συνοδευόμενη από βροχές, κεραυνούς, αστραπόβροντα, χιόνια, θυελλώδεις βοριάδες και δυνατό χαλάζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Ανάσταση σε όλους, στα αεροπλάνα που ψεκάζουν τους εύχομαι ολόψυχα να πέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...