Αεροψεκασμοί και στην Αμφιλοχία τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου.

Admin | Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 | 11:07 π.μ. | 3 σχόλια

Τις ακόλουθες φώτο μας έστειλε αναγνώστης από την περιοχή της Αμφιλοχίας από τις τελευταίες μέρες των αεροψεκασμών.




Αμφιλοχία 25-28/2/2014








Category: ,

3 σχόλια:

  1. Οι σαυρήτες είχαν καταστήσει σαφές στον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι θα χτυπούσαν την Ελλάδα με καιρική βόμβα στην περίπτωση εισβολής του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία.


    Το προαναγγελθέν από τη NSA τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Ελλάδας έρχεται ως απάντηση στις απειλές του Ρώσου προέδρου για τερματισμό της συμφωνίας της Γιάλτας του 1945 και την πρόθεση του σινορωσικού άξονα να απελευθερώσει τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου από τη δρακονιανή τυραννία.


    Στην 90λεπτη τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα όχι μόνο προειδοποίησε τη Ρωσία να μην εισβάλει στην Ουκρανία αλλά απείλησε τον Ρώσο ομόλογό του πως σε αντίθετη περίπτωση θα εξαπέλυε καιρική επίθεση εναντίον της Ελλάδας σε αντίποινα για τη στάση της Ρωσίας στο Ουκρανικό ζήτημα.


    Έτσι δεν αποκλείεται σήμερα να ζήσουμε καταστάσεις παρόμοιες μ' αυτές της 23ης Φεβρουαρίου του 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν βρεθει εστω και ενας γνησιος ελληνας να τον στηριξει δαυτον τον μεγκαλο τσοντοκαναλο,τι να πω.που σιγουρα θα βρεθουν καποια κατωτερα νοημοσυνης διποδα,να το πραξουν,,ο θεος να μας φυλαξει και απο δαυτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 04/03/2014 ωρα 09.00πμ ξεκινησαν παλι οι ψεκασμοι στο ξυλοκαστρο αραιοι μεχρι στιγμης και μεσα στα συννεφα και καθως βγαινουν αποκει, ριχνουν ριπες βρωμας...και στον καθαρο ουρανο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...