Το ίδιο σκηνικό και στην Πρέβεζα. Τρίλιζα από τις χημικές ουρές! 21-3-2014 (UPDATED) [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 | 6:27 μ.μ. | 5 σχόλια

 Σήμερα από ότι φαίνεται κυκλοφορούσαν τα ζυγά στον ουρανό. Έγινε ένας χαμός! Απορώ πως τόσες μέρες δεν πετούσε τίποτα πάνω απ'το χωριό μου και σήμερα έπαιζαν τρίλιζα με τις ουρές τους. Οι πιο πολλές πτήσεις ήταν φάντασμα.  Που κ που περνούσε και η Aegian αλλά αυτή δεν άφηνε ουρές...


Αναγνώστης












Πρέβεζα 21-3-2013












Category: ,

5 σχόλια:

  1. Το θεμα ολων των φιλων που κοιταμε ψηλα ειναι πλεον,πως μπορεις να κατεβασεις ενα ψεκαστικο στα 26000 ποδια κατω!Δεν ειναι μαχητικο ειναι επιβατικο.Πιστευω οτι μπορεις να το καταριψεις χωρις οπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικές φωτογραφίες! Το τελευταίο τριήμερο ομολογουμένως τα δίνουν όλα!!

    Σας παραθέτω κι εγώ μερικές σημερινές από τη κεντρική Πελοπόνησσο (Τεγέα Αρκαδίας), μακράν υποδεέστερες, δυστυχώς, ποιοτικά, των παραπάνω, λόγω απαρχαιωμένης digicam.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη πιο σύνθετο πιστεύω είναι το πως να αποτρέψεις, καταρρίπτοντάς το, τη πλήρη διάλυσή του και κατ' επέκταση το θάνατο του πληρώματός του (εφόσον υπάρχει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη και αν καταρριφθεί το drone ο πιλότος του αεροσκάφους θα προλάβει να χρησιμοποιήσει το αλεξίπτωτό του.


    Αυτό που προέχει είναι η σύλληψη του πιλότου και η παραπομπή του σε μια δίκαιη δίκη - με την ελπίδα να ξετυλιχτεί το κουβάρι που θα οδηγήσει στην καθήλωση όλου του ΝΑΤΟϊκού στόλου στο έδαφος, το ξήλωμα του υπερόπλου και την εξάρθρωση της δρακονιανής κλίκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ μαζί σου.

    Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμα ένας ανώδυνος τρόπος για να καταρρίψεις τα ψεκαστικά αεροσκάφη. Θα ήταν απάνθρωπο ν' αφαιρέσεις τη ζωή ενός συνάνθρωπού μας ο οποίος χωρίς να το θέλει είναι υποχρεωμένος να εκτελέσει τις εντολές αυτών των τεράτων.

    Πολλοί άπ' αυτούς μάλιστα διαμαρτύρονται για τις απάνθρωπες και ανθυγεινές συνθήκες που επικρατούν στον αμερικανικό στρατό. Ένας άπ' αυτούς παραλίγο να χάσει τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις των χημικών που βρίσκονται στοιβαγμένα μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους, γεγονός που καταμαρτυρά το φαινόμενο του sky painting που παρατηρήθηκε πρόσφατα σε πολλές περιοχές της χώρας.

    Πρόσφατα η US Navy πραγματοποίησε τη πρώτη πειραματική δοκιμή του LaWS, ενός εξελιγμένου οπλικού συστήματος κατάρριψης αεροσκαφών το οποίο χρησιμοποιεί ακτίνες laser. Και πάλι αυτή η λύση είναι επικίνδυνη γιατί θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του πληρώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...