Τραγική η κατάσταση από τους αεροψεκασμούς και στο Αγρίνιο! 21-3-2014

Admin | Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 | 7:10 μ.μ. | 0 σχόλια

21/3/2014 ώρα 6:23 μμ Αγρίνιο.
Ο ουρανός είναι συννεφιασμένος και με μουντό ήλιο.
Ξεκίνησαν από πολύ πρωί και ψέκαζαν στο βάθος νοτιοδυτικά ώστε ο αέρας να τα φέρει πάνω από την πόλη. Από τις 3 έως τις 4:30 έδωσαν
ρεσιτάλ μπακλαβά! 4 μαζί από την μια και μετά άλλοι 4 διαγώνια! (Πιστεύω ότι η μόνη μας ελπίδα να γλυτώσουμε από τους αεροψεκασμούς είναι να αρχίσουν μεταξύ τους να τρακάρουν! είναι τόσο μεγάλο το πάθος τους ο εγωισμός τους η μανία τους να ψεκάσουν που ίσως τους τυφλώσει!!)

Τέλος πάντων όνειρα..η εικόνα πάνω από την πόλη είναι τυπική αεροψεκασμένη.. Έρχεται σαββατοκύριακο κλασσικά και πρέπει να έχει συννεφιά αλλά έχουν για φινάλε την 25η Μαρτίου που θα κάνουν καταιγίδα.. Όταν ο καιρός είναι σχετικά καλός ανοιξιάτικος οι αεροψεκασμοί τουλάχιστον στην περιοχή μου θέλουν δυο 24ωρα ώστε να αποδώσουν πλήρη συννεφιά "χειμωνιάτικη" με βροχή. Άρα Δευτέρα..Τρίτη.. ομπρέλες!

Μέτα θα μας αφήσουν Τετάρτη Πέμπτη και ίσως λίγο Παρασκευή για να συννεφιάσουν το επόμενο σαβ/κο!
Ειλικρινά ξέρω ότι μας ψεκαζουν για όλους τους γνωστούς λόγους που γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι με μυαλό και ψυχή στον πλανήτη αλλά αυτό το κόλλημα με τα σαβ/κα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

ΥΓ. Βλέπουμε ουρανό καθαρό κάποιες ημέρες την εβδομάδα χωρίς ορατούς αεροψεκασμούς αλλά ποτέ σαβ/κο! Ή θα έχει συννεφιά η όλο και κάποιος
κερασφόρος θα πετάει κάπνα..φωτιά στα σαββατόβραδα που λέει και το άσμα.
Έλληνες τα μόνα μαγαζιά που θα δουλεύουν θα είναι τα φαρμακεία, είναι και οι εταιρίες φαρμάκων στο κόλπο αεροψεκασμών, ρίχνουν "φόλες" από πάνω και εμείς τρέχουμε για αντίδοτα!

Αναγνώστης

Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...