Η Κλιματική Αλλαγή είναι... ευλογία! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 | 11:29 π.μ. | 1 σχόλια

Τι μας έχουν πει; «Το μνημόνιο είναι ευλογία». Τώρα μαθαίνουμε ότι είναι και η κλιματική αλλαγή!!! Είναι μεγάλη μπίζνα κι ελπίδα για το μέλλον.

Ένα τρισχαριτωμένο βιντεάκι ετοίμασε η Ε.Ε. για να προωθήσει τις ΑΠΕ -μην τις πληρώνουμε και
τσάμπα στο λογαριασμό της ΔΕΗ, βρε αδελφέ- αλλά και για να χρυσώσει το χάπι της κλιματικής καταστροφής που συντελείται γύρω μας από τους ίδιους που προωθούν τις ΑΠΕ.

Τώρα, κάθε κεραυνός και χαρά, κάθε ακραίο καιρικό φαινόμενο και πανηγύρι, κάθε πλημμύρα και σαμπάνια: Νέες θέσεις εργασίας γεννιούνται και δε παν στο διάολο τα πράσινα τέλη, εν τέλει, θα έχουμε δουλειά (όχι όλοι, βέβαια) και θα τα πληρώνουμε. Εξάλλου, έχουμε και μια Ατζέντα 21 να περάσουμε, πως θα γίνει χωρίς κλιματική αλλαγή;

Κι επειδή μας έχουν κομμένο τον αντίλογο, στο βίντεο είναι δυο ανθρωπάκια που μόνο ακούν και δεν μιλούν με γλυκύτατη μουσική υπόκρουση, εμείς βάλαμε και δικούς μας τίτλους, έτσι... για να ακουστεί και η αλήθεια λιγουλάκι!

Για τις μπούρδες περί ΑΠΕ που λέει το βίντεο αξίζει να σημειώσετε ότι, η πανίσχυρη οικονομικά Γερμανία, η χώρα που ωφελήθηκε όσο καμιά άλλη απ' το ευρώ, η χώρα που με τα πρωτογενή πλεονάσματά της έχει διαλύσει τον Ευρωπαϊκό Νότο, δεν αντέχει άλλο να πληρώνει τις εξωφρενικές επιδοτήσεις των ΑΠΕ, που είχε εισάγει με το Νόμο ΕΕG. Όμως θέλει να πουλάει φωτοβολταϊκά σε άλλες χώρες και τρέχει να ανταγωνιστεί Κίνα και ΗΠΑ.

Μεγάλη μπίζνα η κλιματική αλλαγή τελικά... 
© AllNewz

Δείτε το βίντεο της Ε.Ε. και προσέξτε την έννοια "κλιματικοί στόχοι". Καταλάβατε έτσι;;;

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Ίδια εικόνα και στη κεντρική Πελοπόνησσο : σχετικά καθαρός ουρανός τη νύχτα, ψεκασμοί (ήτοι «αραιές νεφώσεις») από την ανατολή και μετά. Το meteo «βιάζεται» μάλιστα να χαρακτηρίσει τον ουρανό συννεφιασμένο για αυτή την ώρα, πρωτού καλά-καλά προλάβουν τα άμοιρα τα ψεκαστικά να ολοκληρώσουν το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...