Τελικά για ότι μας συμβαίνει... υπάρχει εξήγηση !!

Admin | Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 | 3:09 μ.μ. | 2 σχόλια

Και το όνομα αυτού... «Το Ποτάμι»

Ένα κόμμα ευρωπαϊκό, προοδευτικό, που θα κινείται στο χώρο της ευρύτερης Αριστεράς και θα υπερασπίζεται «τη λογική και το δίκαιο» (εδώ γελάμε), ετοιμάζει ο δημοσιογράφος
Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος παραιτείται από το Mega και τα «Νέα» και εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία.

Την ίδρυση της πολιτικής κίνησης η οποία θα ονομάζεται «Το Ποτάμι» ανακοίνωσε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο γνωστός δημοσιογράφος. Όπως εξήγησε σε ένα μακροσκελές άρθρο - ιδρυτική διακήρυξη στο διαδίκτυο, το κόμμα θα κατέβει στις ευρωεκλογές, αλλά ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος.

Αφού υπηρέτησε εξαιρετικά το σύστημα τώρα θέλει να κάνει μπίζνα και σε άλλους τομείς. Έτσι είναι αυτά... Ο μόνος τομές που λειτουργεί ικανοποιητικά η ανακύκλωση είναι το σύστημα και η πολιτική.  Ας θυμηθούμε τη σούπερ εκπομπή του για τους αεροψεκασμούς η οποία προβλήθηκε από το συστημικό mega 3 φορές και μάλιστα την επομένη μεγάλων αεροψεκασμών!!!

'Πρωταγωνιστές' στη γελοιοποίηση στο MEGA. Έβαλαν τον αθλητικογράφο Α. Πανούτσο να σχολιάσει τους αεροψεκασμούς! 


Ευχόμαστε κύριε Θεοδωράκη, το ποτάμι να "πνίξει" εσάς και τους όμοιούς σας...

Category: , , ,

2 σχόλια:

  1. Με το ''καταπληκτικό'' πρόσφατο ρεπορτάζ για τους αεροψεκασμούς ο Σταύρος Θεοδωράκης απέδειξε τις ικανότητές του σε τέχνες όπως παραπληροφόρηση , χειραγώγηση και αστήριχτη μπουρδολογία.Συγχαρητήρια Σταύρο !!
    Είσαι έτοιμος για την πολιτική σκηνή,προχώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Θεοδωράκης ενα σκουπιδι ειναι που απλα χορταινει την κοιλια του εξυπηρετωντας το παγκοσμιο συστημα αποβλακωσης και εξαθλιωσης.μην περιμενετε τιποτα σωστο απο την τηλεοραση πολιτικους..και σιγουρα ειναι χαμηλης νοητικης καταστασης που την αντικαθιστα με πονηρια. μαριονετα απλα..προσπεραστε τον ειναι επικινδυνος για τους ανθρωπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...