Ολιγοήμερη διακοπή αεροψεκασμών... Άραγε τι να περιμένουμε; (UPDATED)

Admin | Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 | 2:10 μ.μ. | 8 σχόλια

Τις τελευταίες 2 μέρες βλέπουμε μια εικόνα που σχεδόν έχουμε ξεχάσει. Έναν καθαρό ουρανό χωρίς χημικές ουρές. Προσπαθήστε να αποτυπώσετε αυτή την εικόνα στο μυαλό σας γιατί δύσκολα θα την ξαναδούμε.
Ας ελπίσουμε να κρατήσει όσο το δυνατόν
περισσότερο. Ίσως συνεχίσουν για κάποιες μέρες ακόμα να... "μην πετούν αεροσκάφη" 

Ένας αναγνώστης μας γράφει...

"Με πολύ επιφύλαξη σας στέλνω ένα κενό, (από φώτος), μήνυμα έπειτα από τουλάχιστον δυο μηνών συνεχόμενους αεροψεκασμούς. Ευχάριστο μεν, ύπουλο δε.
Παρακολουθώ την συνέχεια των επόμενων ημερών.
Ήδη αρκετοί υποφέρουμε από έντονο βήχα και "γρίπη¨ χειμερινή...
Ελπίζω να μην γίνει κάποιο μπαράζ αεροψεκασμων άμεσα...
"

Κι εμείς το ελπίζουμε αν και είμαστε σίγουροι για τη συνέχεια.. Προς το παρών απολαύστε και απαθανατίστε τις μοναδικές αυτές μέρες.... 




Τελικά κι ενώ η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, σε αυτή την περίπτωση η χαρά μας δεν κράτησε και πολύ. Από το μεσημέρι και μετά στη δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα ύποπτα σύννεφα.
Θα περιμένουμε να δούμε και την αυριανή εικόνα του ουρανού.
Όποιος ξυπνάει πρωί ας ρίχνει και καμιά ματιά στον ουρανό. Συνήθως εκείνη την ώρα βρίσκονται σε δράση.










Category:

8 σχόλια:

  1. και στο αγρινιο σαββατο κυριακη δεν ψεκασανε καθολου σημερα δευτερα εχει καθαρο ουρανο αλλα ψεκασανε λιγο γυρω γυρω..πιστευω απο αυριο τριτη θα ξεκινησουν κανονικα με βαρυ ψεκασμο προκειμενου να χαλασουν τον καιρο το σαββατοκυριακο οπως συνηθισεται τα τελευταια χρονια..παρακολουθω το φαινομενο των αεροψεκασμων 4 χρονια και εχω προσεξει οτι στην περιοχη μου αφηνουν(σπανια βεβαια) καθαρες μερες την δευτερα και τριτη, δηλαδη αν υπαρξει κενο μεταξυ των αεροψεκασμων προτιμουν αυτες τις ημερες...εξαλλου και η εμυ λεει για συννεφιες και βροχη το σαβ/κο..αρα απο αυριο θα εχουμε αεροψεκασμους!!
    Απαγορευται ο ηλιος γιατι κανει καλο και χαλαει τα μικροβια και ιους που μας ριχνουν..τοσο απλα και για το λογο αυτο δεν προκειται αν σταματησει ποτε εκτος και αν εχουμε θειικη παρεμβαση..που θα εχουμε σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 17/02/2014 ωρα 15.45μμ και ομως περασαν απο το ξυλοκαστρο και αυτην την ωρα και ψεκαζουν ελαφρα σποραδικα εδω και εκει να τωρα ακριβως περναει ενα και ψεκαζει..και χθες κυριακη περασαν σποραδικα και ριξαν το φαρμακι τους...μη γελοιομαστε αυτοι δεν μασανε τιποτα και κανεναν,εμεις τρωμε ολα τα σκ@τ@ που μας ριχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γραφωντας το προηγουμενο σχολιο δηλαδη μεσα σε 5 λεπτα βγηκα στο μπαλκονι μου και ειδα οτι μας επισκεφτηκαν οι πρωτοι απαλοι αεροψεκασμοι (μετα τους πρωινους παντα απο την ανατολη)..αρα θεωρω οτι απο αυριο θα εχουμε σφοδρους ψεκασμους...και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τελευταίο διήμερο ήταν πράγματι απολαυστικό (αν εξαιρέσω βέβαια το γεγονός ότι θερμοκρασίες Μαΐου εν μέσω Φεβρουαρίου δεν είναι και ό,τι καλύτερο). Για τη περιοχή της Τρίπολης όμως επιβεβαιώνω και εγώ -δυστυχώς- τα λεγόμενα του Δημήτρη.


    Το πρωί κατά τις 9 αχνοφαίνονταν ακόμη στα ανατολικά λίγα «κατάλοιπα» νυχτερινών... «κλιματικο-βελτιωτικών» επιχειρήσεων, ενώ από τις ~15:00 και μετά άρχισε διακριτικά στο παρασκήνιο μια νέα, πάνω και περιμετρικά των ορεινών όγκων (Β-ΒΑ) της πόλης. Δυστυχώς δε πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες μιας και ήδη σουρούπωνε καθώς έπεσε το μάτι μου στο παρών. Καμία σχέση βέβαια με το «εντατικό» καθημερινό ψέκασμα των τελευταίων μηνών, οφθαλμοφανές όμως και τώρα. Δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη. Ξάστερο 5νθημεράκι «προβλέπει« η Ε.Μ.Υ.; Ε τη 3η μέρα το αργότερο πιάνουν δουλειά, εξαλείφοντας κάθε ενδεχόμενο να ξημερώσει ξάστερη και η 4η!


    Είναι άξιο απορίας όμως έως πότε θα παραμείνει οφθαλμοφανές το φαινόμενο --έστω για 'μας τους λίγους. Στις ΗΠΑ αναφέρεται ότι contrails - chemtrails τα τελευταία χρόνια τείνουν -οπτικά- να ταυτισθούν. Μέχρι και η μόνιμη θολούρα που παρατηρούνταν πρωτύτερα σε καθημερινή σχεδόν βάση πλέον σπανίζει. Οι επιπλοκές στην σωματική και ψυχική υγεία φυσικά παραμένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες πάντως ο ουρανός ήταν λαμπίκο όλη την ημέρα.


    Σήμερα το πρωί ήταν πεντακάθαρος μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες οπότε και ξανάρχισαν πάλι τα όργανα με το HAARP.


    Η χθεσινή ημέρα θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν απλώς μια χρυσή ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων ενόψει δραματικών οικονομικογεωπολιτικών εξελίξεων με φόντο τις τριπλές εκλογές, το Κυπριακό και τη νεοταξική προπαγάνδα περί πλεονάσματος.


    Η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφαλείας (ξεχάστε την ΕΜΥ, αυτή έχει πάψει να υπάρχει προ πολλού!) εξέδωσε πολεμικό μανιφέστο σύμφωνα με το οποίο το Σαββατοκύριακο θα έρθει στην Ελλάδα ο τυφώνας που πλήττει αυτές τις μέρες την ιβηρική χερσόνησο και τη Βορειοδυτική Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν κατάλαβα καλά θα παρακαλάμε να μην μας ψεκάζουν έστω και για μιά δυό μέρες.. που φτάσαμε... Πιστεύω αν αναστηθεί ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι ήρωες,πρώτα εμάς τους "Έλληνες" θα σφάξουν!! Τζάμπα ο κόπος τους και οι θυσίες τους... Τόσο κότες,πάω στοίχημα,δεν τους περνούσε καν από τον νου ότι θα γίνουν οι απόγονοί τους.Αν το 'ξεραν... δεν θα κουνούσαν δαχτυλάκι!! Γίναμε ένα απέραντο ορνιθοτροφείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα δείχνουν πως θα περάσουμε μια "βρώμικη Δευτέρα" λόγω των chemtrails, του HAARP και της τεχνητής κακοκαιρίας, οι σαυρήτες με πρόσχημα τα μνημόνια δεν θα μας αφήσουν να βγούμε στην ύπαιθρο να πετάξουμε χαρταετό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πρώτες -άκρως... «καλλιτεχνικές», οφείλω να ομολογήσω- επεμβάσεις στο καθαρό ουρανό της Τρίπολης για σήμερα Τρίτη, 18/02. Σίγουρα από αύριο πια θα ξαναπέσουν με τα μούτρα στη δουλειά, για να φθάσουμε αισίως στις «αραιές νεφώσεις» και τις βροχές κατά τα τέλη της εβδομάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...