To απόκοσμο θέαμα των βραδινών αεροψεκασμών στον έναστρο ουρανό της Νάουσας.

Admin | Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 | 1:57 μ.μ. | 3 σχόλια

Πραγματικά απόκοσμο το θέαμα με τα τετράγωνα των αεροψεκασμών που έχουν δημιουργηθεί αυτή την ώρα πάνω από τον έναστρο ουρανό της Νάουσας. Είναι άραγε δυνατόν να
πετάνε πολιτικά αεροσκάφη στο ίδιο ύψος, την ίδια ώρα και να διασταυρώνονται τα ίχνη τους; Θα περιμέναμε μια εξήγηση από τους ειδικούς.







Νάουσα 17/2/2014




Πηγή

Category: ,

3 σχόλια:

  1. Η χθεσινή μέρα εκτυλίχθηκε χωρίς κανένα παρατράγουδο καθ' όλη την διάρκειά της μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.



    Ώρα 17:30: το πρώτο "ζουζούνι" κάνει την προκλητική εμφανισή του στον αττικό ουρανό ενώ 10 λεπτά αργότερα εμφανίζονται άλλα δύο πολύ ενοχλητικά ΝΑΤΟϊκά chemdrones ραντίζοντας με αρσενικό και γλυφοζάτη χιλιάδες ανυποψίαστους Βρηλισσιώτες που επέστρεφαν από τις δουλειές τους.


    Δυστυχώς ξέμεινα από φωτογραφική μηχανή από τότε που η Kodak σταμάτησε τη διάθεση του λογισμικού Easyshare και έτσι δεν μπόρεσα ν' αποθανατήσω αυτό το φρικιαστικό θέαμα στους αιθέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αντιπρόεδρος της "συγκυβέρνησης" Ευάγγελος Βενιζέλος άνοιξε την κερκόπορτα στη "Μονσάντο" για την εισβολή του μεταλλαγμένου καλαμποκιού στην Ευρώπη.

    Και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έλαμψαν δια της υποκρισίας τους γιατί μπορεί μεν να μην υπέγραψαν το σχετικό "φιρμάνι" που επιτρέπει την εισαγωγή GMOs στην Ε.Ε. αλλά έκλεισαν πονηρά το μάτι στους μαστροπούς της διαβόητης πολυεθνικής δίνοντας έτσι τη συγκατάθεσή τους στη διαιώνιση αυτού του αίσχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη στις εξηγήσεις είμαστε??!! Να εξηγήσει ποιός,τι και σε ποιόν? Οι σαύρες έχουν δική τους γλώσσα... καθώς επίσης και οι κότες... Εγώ στο χωριό μου δεν είδα ποτέ να μιλάνε οι σαύρες με τις κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...