Απίστευτοι αεροψεκασμοί «ζιγκ-ζαγκ» πάνω από την Πάτρα! 26-2-2014 [ΒΙΝΤΕΟ] (UPDATED)

Admin | Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 | 2:19 μ.μ. | 1 σχόλια

Όποιος υποστηρίζει ότι αυτές οι γραμμές δεν είναι αεροψεκασμοί ας μας το αιτιολογήσει....





Αναγνώστης









Πάτρα 26-2-2014





























Δείτε και το βίντεο....


Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ειναι κλασσικο τα τελευταια χρονια βρεχει καθε σαβ/κο το κανουν για να μας καταθλιβουν πιο πολυ μεταξυ αλλων.εχουν σκεφτει και την παραμικρη λεπτομερεια της ανθρωπινης ψυχολογιας.οτι προκαλει ανακουφιση ηρεμια και υγεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΑΙ.
    ετσι καναν και το καλοκαιρι που μας ειχαν πρηξει οι μαλακες της τιβι και οι ψευδοεπιστημονες οτι θα ειναι το ψυχροτερο..το καταστρεψαν και αυτο.ο σατανας εχει στοχο την συνθλιψη του ανθρωπου..για το λογο αυτο οι αεροψεκασμοι θα συνεχιστουν για παντα μεχρι ο θεος να πει στοπ.οτι ακουμε και ζουμε ειναι ψεμα τιποτα δεν εχει μεινει φυσικο το μονο που μπορουμε ειναι να ζητησουμε βοηθεια απο το θεο και να πιστευουμε οτι θα την λαβουμε τοτε θα αλλαξουν τα παντα...ειναι σιγουρο οτι και το φετινο καλοκαιρι η θερμοκρασια δεν θα ξεπερασει τους 26 βαθμους γιατι θα ειναι ελεγχομενο..τι εχει η ελλαδα και ειναι καλα? ηλιο και θαλασσα? διαλυστε τα! ηδη το αιγαιο και η μεσογειος θα γεμισει χημικα απο την συρια..ο ηλιος? τον κρυψανε.η τελεια φωλια για να ανπτυχουν οι αρρωστιες που μας ριχνουν. αλλα ο κοσμος χαμπαρι δεν παιρνει και οι λιγοι που ξερουν ειναι στην πληρη απομονωση και απαξιωση, αυτοι θα κανουν την διαφορα ομως..και μην ξεχνατε ΝΤΠ=οχι ηλιος αρρωστιες καταθλιψη φοβος και δηλητηρια παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...