Αεροψεκασμοί κοντά ή και ανάμεσα - πάνω από τα φυσικά σύννεφα στην Αθήνα - Λυκαβηττός 26-02-2014.

Admin | Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 | 7:23 μ.μ. | 3 σχόλια

Η πρόβλεψη για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αλλά και για όλο τον Μάρτιο (www.greek-weather.org) λένε για κακοκαιρία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και για υπερβολικά πολλές
βροχοπτώσεις τον φετινό Μάρτιο. Το έγκυρο site πρόγνωσης καιρού www.accuweather.com δεν προβλέπει τίποτα σχετικό.

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από τον Λυκαβηττό σήμερα 26/02/2014. Είναι περισσότερο από εμφανή τα χημικά νέφη, κοντά ή και ανάμεσα/πάνω από τα φυσικά σύννεφα...

Λυκαβηττός 26-2-2014

















Αναγνώστης

Category: ,

3 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι δεν αντικρίζω παρά μονάχα στυγνό καπιταλισμό --ένα καπιταλισμό «ξεγυμνωμένο», δίχως τη γοητευτική προσωπίδα που το χαρακτήριζε χρόνια τώρα, να μας δείχνει γελώντας σαρκαστικά το αληθινό του «πρόσωπο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον καιρό της Ελλάδας τον ελέγχει η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφαλείας, η οποία κρίνει τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες στη χώρα ανάλογα με τις όποιες οικονομικογεωπολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται από την Τριμερή Επιτροπή και το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της "Δρακονιανής Οικουμένης".


    Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Αλλά θα συμπληρώσω και κάτι ακόμη... από που τόσες ατέλειωτες ιώσεις? Ένας γνωστός μου γυμναστής,νέος δυνατός και χωρίς θέματα ανοσοποιητικού,κόντεψε να πεθάνει από πνευμονία μέσω ιογενούς λοίμωξης. Εδώ ένα Link στο οποίο μιλάει ένας αμερικάνος ερευνητής επιστήμονας ο Dr. Len Horowitz για τις ιώσεις σε σχέση με τους χημικούς αεροψεκασμούς http://macedonia-ellada.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3016.html. Εν τέλει... όχι μόνο προσπαθούν να μας βουτήξουν στην κατάθλιψη,μας δολοφονούν με αργό θάνατο που δεν μπορεί να αποδειχθεί άμεσα. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...