Ετοιμάζουν τρομοκρατικό χτύπημα οι illuminati στον πύργο του ρολογιού στο Σότσι που θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες;

Admin | Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 | 12:08 μ.μ. | 1 σχόλια

Η κάρτα αυτή δεν έχει επαληθευθεί στο παιχνίδι. Κάποιοι προσπαθούν να λένε ότι έχει ήδη.

«Εκατομμύρια άνθρωποι φτάνουν στο Σότσι σε αυτό το σταθμό. Είναι το κύριο μέρος της άφιξης και αναχώρησης για τους περισσότερους ταξιδιώτες από και προς το Σότσι. Εάν δεν έχετε πάει ποτέ σε ένα ρωσικό σιδηροδρομικό σταθμό, αυτός είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα
αρχιτεκτονικής.

Τρένα έρχονται από όλη τη Ρωσία. Πολλοί ταξιδιώτες έχουν ταξιδέψει από τη Σιβηρία και τη βόρεια Ρωσία και ήταν στο τρένο για μέρες ".

Μάτια ανοιχτά λοιπόν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ίσως θα μπορούσε αυτή η κάρτα να έχει να κάνει με τους επικείμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή η κάρτα παρουσιάστηκε μετά από μια-δυο περιπτώσεις στο παρελθόν, αλλά τώρα φαίνεται ότι η εικόνα απεικονίζεται με αρκετή ακρίβεια στο Σότσι.

Στις 11 Μαρτίου 2011, οι illuminati χτύπησαν στη βορειανατολική Ιαπωνία με σεισμό μεγέθους 9,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Η έναρξη του σεισμού έγινε στις 14:46 τοπική ώρα, και η λήξη του ήταν στις 14:51 τοπική ώρα.

Η λήξη του σεισμού έγινε στις 14:51, δηλαδή 4 λεπτά διαφορά νωρίτερα απ ότι απεικονίζει το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται Ginza.

Αν και το χτύπημα ήταν αποδεδειγμένα των illuminati, δεν έγινε καμία πτώση πύργου του ρολογιού όπως δείχνει η κάρτα. Αυτό που μένει να δούμε, είναι μια συνδυασμένη επίθεση και μια πολύ παρόμοια πτώση πύργου του ρολογιού, που δεν έχει συμβεί ακόμα!

Το Σότσι θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2014 από τις 7 έως 23 Φεβρουαρίου. Το πιο πιθανόν για εμένα είναι να μη συμβεί τίποτα, και η συγκεκριμένη κάρτα να αναφερόταν όντως στην Ιαπωνία. Για τίποτα όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά.

Δείτε σε μεγέθυνση, και παρατηρήστε τις φωτογραφίες (ιδιαίτερα τα ολυμπιακά χρώματα στα ρούχα)Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Ιανουαρίου 2014

Category:

1 σχόλιο:

  1. Η συνεχιζόμενη πολιτική ανωμαλία στην Ουκρανία, η διένεξη της "συγκυβέρνησης" με τον Τζωρτζ Σόρος με αφορμή την "ύποπτη" υπόθεση του Φαρμακονησίου, οι συνεχείς ΝΑΤΟϊκές επιθέσεις πάνω από τον ελληνικό ουρανό που έφεραν την κακοκαιρία και τους σεισμούς στα Ιόνια Νησιά και οι απειλές της Οικουμένης για ενεργοποίηση του Σουσακιού… όλα αυτά τα γεγονότα μαζί με την πυρηνική επίθεση στο Σότσι μοιάζουν σαν συγκοινωνούντα δοχεία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...