Χάλασαν τον καιρό μέσα σε 2 μόνο ώρες!!! Τρίπολη 18-1-2014

Admin | Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 | 4:10 μ.μ. | 2 σχόλια

Μια καλή μέρα ξεκίνησε το πρωί..  Δείτε το αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μόνο ώρες! Είναι εντυπωσιακό!













Τρίπολη 18-10-2014































Category: ,

2 σχόλια:

  1. "Ξεχάστε τις αλκυονίδες ημέρες"/ λένε τρόικα και NSA. "Ετοιμαστείτε για τον χιονιά του αιώνα γιατί θα σας λιώσουμε σαν τα σκουλήκια για να μάθετε να μην φλερτάρετε στα κρυφά με τον εχθρό!"


    Οι σαυρήτες όχι μόνο απορρίπτουν ως ανεπαρκή τα ισοδύναμα μέτρα της "συγκυβέρνησης" αλλά φέρονται αποφασισμένοι να καβαλήσουν το καλάμι για να επιβάλλουν με το ζόρι τις αρρωστημένες οικονομικογεωπολιτικές τους επιλογές και να αποτρέψουν πάση θυσία την Ελλάδα και τα υπόλοιπα "κράτη-παρίες" του Νότου να περάσουν στο αντίπαλο στρατόπεδο (βλ. Ρωσία-Κίνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί έχουν θανατώσει και τις Αλκυόνες και τις μέρες τους... Τώρα θέλουν να θανατώσουν και εμάς με ένα σχέδιο που θυμίζει πολεμικές τέχνες. Βαράνε αλύπητα από πολλές μεριές.Είμαστε (οι λαοί) ένας εχθρός που πρέπει να τσακιστεί πάση θυσία! Εωσφοριστές και τυχοδιώκτες άρπαγες! Λίγα είναι τα ψωμιά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...