Αρκετά παράξενα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους λίγο πριν το κύμα κακοκαιρίας σαρώσει την Ελλάδα...

Admin | Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 | 12:42 π.μ. | 2 σχόλια

Τα γνωστά νέφη που όλοι μας έχουμε παρατηρήσει λίγο πριν από ακραία καιρικά φαινόμενα "¨επισκεφτούν" τη χώρα μας, έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό...





Η διαδρομή Τρίπολη - Πάτρα 6-9 το πρωί 10-12-2013


















Δείτε και την δορυφορική φώτο πάνω από τη χώρα μας με τις παράλληλες γραμμές να απεικονίζονται στη βόρεια Ελλάδα κυρίως, καθώς και στην περιοχή των Βαλκανίων  10-12-2013



Category: , , ,

2 σχόλια:

  1. δεν μας ψεκαζουν...










    αρκετα.....










    ακομα αντεχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κύμα πολικού ψύχους που πλήττει τη χώρα από χθες το βράδυ είναι αποτέλεσμα της άκαρπης συνάντησης του Martin Dempsey με την ηγεσία του ελληνικού Πενταγώνου.


    Ο Αμερικανός αρχηγός ΓΕΕΘΑ έφτασε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα μεταφέροντας στις βαλίτσες του ένα απειλητικό τελεσίγραφο 48 ωρών για άμεση ακύρωση του αμυντικού συμφώνου με τη Ρωσία.


    Χρειάστηκαν ατέλειωτες ώρες για να πειστεί η ελληνική κυβέρνηση να κάνει πίσω στο θέμα της εξαγοράς της ΕΛΒΟ και των ΕΑΣ από ρωσικά consortiums.


    Μάταιος ο κόπος: ο Σαμαράς επέμεινε σταθερά στις θέσεις του για αναθέρμανση των ελληνορωσικών σχέσεων απειλώντας τον Αμερικανό στρατηγό με διακοπή των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και το ΔΝΤ εφόσον οι τελευταίοι εμμείνουν στην αδιαλλαξία τους.


    Όπως ήταν αναμενόμενο ο στρατηγός Dempsey αποχώρησε οργισμένος από την Ελλάδα εκφράζοντας την απαγοήτευση της αμερικανικής κυβέρνησης και του ΔΝΤ για το φιάσκο των συνομιλιών ανάμεσα στις δυο πλευρές.


    Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...