Περίεργα πράματα... Τι έγινε χθες... Τι γίνεται σήμερα... Λογική εξήγηση υπάρχει;;;

Admin | Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 | 6:31 μ.μ. | 1 σχόλια

Χτες 26-9-2013 έγινε κυριολεκτικά χαμός πάνω από όλη την Ελλάδα! Καταγγελίες για αεροψεκασμούς απ΄άκρη σ΄άκρη. Απίστευτο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, χαμός στο διαδίκτυο!
Ελπίζω να μην περιμένατε τίποτα από τα ΜΜΕ γιατί θα απογοητευτήκατε.

Πολλοί έσπευσαν με διάφορους τρόπου για να δικαιολογήσουν το χτεσινό φαινόμενο.
Τώρα αν το έκαναν αυτό από άγνοια ή διατεταγμένη υπηρεσία δε μπορώ να είμαι σίγουρος.
Ακούστηκαν διάφορες δικαιολογίες από τις κλασσικές ότι είναι καυσαέρια, ότι πετούν τα αεροπλάνα πάνω από τους αεροδιαδρόμους, ότι οι γραμμές φαίνονται γιατί υπήρχε υγρασία στην ατμόσφαιρα αλλά είναι σε διαφορετικά υψόμετρα οπότε γι αυτό παρουσιάζεται το φαινόμενα σε άλλα αεροσκάφη να φαίνονται οι ουρές και σε άλλα όχι κλπ κλπ.
Μέχρι και ότι οι γραμμές ήταν από τα αεροσκάφη που έκαναν δοκιμές από το air show της Τανάγρας!!!!

Ας θυμηθούμε τι γινόταν χτες...





Εγώ να τα τα δεχτώ όλα αυτά. Έστω ότι κάποιο από όλα αυτά ισχύει...

Σήμερα τι ακριβώς συμβαίνει;;;




Ας κάνουμε μερικές υποθέσεις για το τι μπορεί να συμβαίνει....

Το πρώτο που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος θα ήταν πως θα υπήρξε μια αξιόλογη μεταβολή στις καιρικές συνθήκες. Λογικό...

Ας δούμε όμως ποιες ήταν οι καιρικές συνθήκες για τις δυο μέρες.

Πέμπτη 26-09-2013 Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στα δυτικά και νότια. 'Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή 

Παρασκευή 27-09-2013 Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοανατολικά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
'Ανεμοι: στα δυτικά, κεντρικά και νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 στρεφόμενοι βαθμιαία σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Για του λόγου το αληθές...

Υπάρχουν βέβαια και άλλες πιθανές αιτίες... όπως ας πούμε να σταμάτησαν να πετούν τα αεροσκάφη... Για να δούμε...


Μπαα....  Μια χαρά πετάνε! 

Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; 

Υπάρχουν μερικές πιθανότητες ακόμα....

Μπορεί σήμερα κανένα αεροπλάνο.. σε όλη την Ελλάδα να μην πέτυχε τις "ιδανικές" συνθήκες ώστε να καυσαέρια του να μένουν για ώρες και να έτυχε σχεδόν όλα χτες να τις πετύχουν!
Όλα αυτά βέβαια χωρίς αλλαγή στις καιρικές συνθήκες και βέβαια χωρίς αλλαγή στα υψόμετρα που πετούν τα αεροσκάφη γιατί σε αυτά τα ύψη οι θερμοκρασίες είναι πάντα ίδιες.

Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο όλα τα αεροπλάνα σήμερα να άλλαξαν προμηθευτή καυσίμων και να βγάζουν καθαρά καυσαέρια....

Ίσως σήμερα να σταμάτησαν και οι δοκιμαστικές πτήσεις για το air show.

Επίσης παίζει ένα ακόμα σενάριο...  Αυτό του Harry Potter που αποφάσισε να καθαρίσει τον Ελληνικό για να μην ανησυχούν και προβληματίζονται οι κακόμοιροι οι Έλληνες.

Τέλος παίζει κι ένα τελευταίο σενάριο... να έγινε παύση των αεροψεκασμών μέχρι την επόμενη φορά!

Το πιο σενάριο θα πιστέψεις είναι στο χέρι σου! Το μόνο που έχω να σου πω είναι... Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη σου.

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ Η ΑΣΧΕΤΕΣ ΣΩΣΤΕΣ Η ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΓΙΑ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΡΗΜΑΔΟΛΟΓΟ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ........ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΔΩ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...