Ενώ ο πλανήτης ψύχεται... αυτοί το βιολί τους! ΟΗΕ: Στον άνθρωπο οφείλεται η υπερθέρμανση της γης.

Admin | Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 | 2:45 μ.μ. | 0 σχόλια

Ενώ ο πλανήτης ψύχεται, ενώ οι αποκαλύψεις για την απάτη της κλιματικής αλλαγής διαδέχονται η μία την άλλη αυτού συνεχίζουν τα μαγειρέματά τους κατά το επιτυχημένο greek statistics! Βέβαια πριν λίγες μέρες στο ευρωκοινοβούλιο είχε αποδειχτεί ακριβώς το αντίθετο όπως
μπορείτε εδώ , ωστόστο γράφουν άπαντες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους. Βέβαια τεχνηέντως αναφέρουν πως μειώθηκε ο ρυθμός αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη (αντί του ορθού ο πλανήτης ψύχεται αντί να θερμαίνεται Από την άλλη για το ότι ο πλανήτης εδώ και εκατομμύρια χρόνια κάνει μεταβαίνει από περιόδους ψύχους σε περιόδους ανόδου της θερμοκρασίας ούτε κουβέντα!  
Δε θέλει και πολλή σκέψη γιατί ο ρίχνουν το φταίξιμο στον άνθρωπο.
Μα τώρα θα μπουν οι καλύτεροι φόροι! 
Ποιος θα αντιδράσει σε ένα φόρο για την προστασία του πλανήτη και του ανθρώπου;
Μόνο που το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη και το άνθρωπο το έχουν αποδείξει επανηλειμμένως.  
Η μήπως δεν είναι έτσι;
Προσέχουν τον πλανήτη κάνοντας πυρηνικές δοκιμές...
Εκτιμούν την ανθρώπινη ζωή με τυφλά χτυπήματα και κατασκευασμένους πολέμους...

Κι εσύ νομίζεις ότι φροντίζουν για το καλό σου; 
Θα σε πείσουν βέβαια... Τα ΜΜΕ γι αυτό το σκοπό είναι.. κι εσύ θα πεις... μα έτσι είναι, το είπε η τηλεόραση!

Και τώρα θα σου πω και ποιοι είμαστε... Είμαστε ένα μείγμα... Μια διασταύρωση.
Αναρωτιέσαι ε ;

Σου θυμίζει κάτι;

Sheep + people = sheeple

Δες το τρομαγμένο ύφος του. 

Αρνείται να πιστέψει πως ότι συμβαίνει γύρω του είναι πραγματικότητα. 
Γιατί το αρνείται;
Γιατί φοβάται! 
Προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του πως όλα είναι θεωρίες συνομωσίας, άρα όλα βαίνουν καλώς! Εμπιστεύεται την ενημέρωσή του στα ΜΜΕ γιατί αυτά θα τον καθησυχάσουν! Δεν αντιδρά! Είναι παθητικός δέκτης.

Αυτό ήταν μια παρένθεση... πάμε στο θέμα μας λοιπόν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ

Διακεκριμένοι επιστήμονες του κλίματος απέδωσαν σήμερα στον ανθρώπινο παράγοντα το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης--για πρώτη φορά με τόση σαφήνεια--για την υπερθέρμανση του πλανήτη σε έκθεσή τους με στόχο την αντιμετώπιση της ανόδου της θερμοκρασίας, ανακοίνωσαν μέλη της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC).

"Υιοθετήθηκε", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τζόναθαν Λιν, εκπρόσωπος της Επιτροπής, αναφερόμενος στην τελική περίληψη της έκθεσης που απευθύνεται στις κυβερνήσεις των χωρών και εγκρίθηκε κατά το τέλος της συνάντησης της IPCC στη Στοκχόλμη που διήρκεσε μία εβδομάδα.

Ο Λιν δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά μέλη της Επιτροπής δήλωσαν ότι τα συμπεράσματα της έκθεσης αυξάνουν στο 95% την πιθανότητα να ευθύνεται ο ανθρώπινος παράγοντας -έναντι 90% στην προηγούμενη έκθεση του 2007 και 66% το 2001--για την υπερθέρμανση του πλανήτη από τα μέσα του 20ού αιώνα.

Η έκθεση αναφέρει ακόμη ότι η πρόσφατη επιβράδυνση που παρατηρήθηκε στον ρυθμό αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη δεν αναμένεται να διαρκέσει, σύμφωνα με πληροφορίες μελών της Επιτροπής.

Η έκθεση προβλέπει περισσότερους καύσωνες, ξηρασία, πλημμύρες και άνοδο της στάθμης των θαλασσίων υδάτων αν δεν ληφθούν επειγόντως μέτρα για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Περίπου 200 κυβερνήσεις έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν προς την επίτευξη μίας συμφωνίας μέσω του ΟΗΕ μέχρι το τέλος του 2015 για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, εν μέρει εγκαταλείποντας τη χρήση των ορυκτών καυσίμων για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. (το μεγαλύτερο σκάνδαλο ever!)

Η Επιτροπή θα δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες περιεχόμενο της έκθεσης αργότερα εντός της ημέρας.


Ετοιμαστείτε... Να δείτε που θα φτάσει το τέλος για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Αλλά είπαμε.. πάνω απ όλα η οικολογία!

Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...