Παράλληλοι πρωινοί αεροψεκασμοί σήμερα κάλυψαν ολόκληρο τον ουρανό της Πάτρας!

Admin | Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:15 π.μ. | 1 σχόλια

Αυτές τις εικόνες αντίκρισαν σήμερα το πρωί όσοι κοίταξαν τον Αχαϊκό ουρανό. Χαρακτηριστικές φώτο που απεικονίζουν μια πραγματικότητα που πολλοί ακόμα δε θέλουν ή δεν τολμούν να παραδεχτούν. 

Οι φώτος είναι τραβηγμένες στις 7:30 το πρωί

 

  




Category: ,

1 σχόλιο:

  1. παρακολουθωντας το απαθεωμα τον αεροψεκασμων σημερα απο το ξημερωμα στο ξυλοκαστραο και οπως διαβαζω ,σε ολη την χωρα 26/09/2013.διαβασα μια ειδηση σε μπλογκς του ψεκασματα,οτι ανεβηκε στο ιντερνετ δηλωση για πραξικοπημα,,και λεω εγω ο μικρος,,στις εκλογες χαμος ψεκασμα,στους αγανακτισμενους χαμος ψεκασμα,σε πορειες σε εκδηλωσεις παντου ψεκασμα,,μηπως ολα αυτα που λενε καποιοι γραφικοι-τρελλοι,για παγκοσμια υποταγη,και ειδικα για την χωρα μας,ειναι αληθεια,οτι ζουμε τα τελευταια 40χρονια μια χουντα πολυ χειροτερη και υπουλη .απο οποιαδηποτε δικτατορια.,και ειδικα τα τελευταια 4 χρονια απο το 2009 εως και τωρα.γιγαντοθηκαν ακιπολλαπλασιαστηκαν.και σας το λεει καποιος που παρατηρει τον ουρανο για πανω απο 20χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...