CHEMTRAILS - Ως πότε θα σωπαίνουμε; [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 | 12:24 μ.μ. | 1 σχόλια

Δε θα μας εξαναγκάσουν...
Θα πάψουν να μας υποβιβάζουν... 
Δεν θα μας ελέγξουν...
Θα βγούμε νικητές!!! 

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ; 

Η θεωρία της «συνωμοσίας» των χημικών αεροψεκασμών θέλει...


κάποιες εξατμίσεις αεροσκαφών να είναι χημικοί ή βιολογικοί παράγοντες που ψεκάζονται εσκεμμένα από μεγάλο υψόμετρο, για σκοπό άγνωστο στους πληθυσμούς.

Κυβερνητικοί φορείς και επιστήμονες ανά τον κόσμο, αρνούνται επίμονα την ύπαρξη των χημικών αεροψεκασμών (chemtrails) O όρος «chemtrail» σημαίνει χημικά αχνάρια. Παρομοίως, ο όρος « contrail» σημαίνει συμπυκνωμένα αχνάρια-εξατμίσεις. Δεν αναφέρεται σε γνωστούς ψεκασμούς από αέρος που γίνονται για τις καλλιέργειες, την δημιουργία νεφών ή την πυρόσβεση. Ο όρος αναφέρεται συγκεκριμένα στα εναέρια αχνάρια που προκαλούνται από την συστηματική απελευθέρωση χημικών ουσιών που δεν υπάρχουν στα συνηθισμένα contrails και τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση ασυνήθιστων αχναριών στων ουρανό. Όσοι αποδέχονται τη θεωρία, εικάζουν ότι ο σκοπός των χημικών αυτών ψεκασμών, μπορεί να είναι η ψύξη ή η νέφωση του πλανήτη, ο πληθυσμιακός έλεγχος, ο έλεγχος του καιρού, ή βιολογικός πόλεμος, και ισχυρίζονται ότι αυτοί οι ψεκασμοί προκαλούν νοσήματα του αναπνευστικού και΄αλλα προβλήματα υγείας.






ΠΗΓΗ

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΗΕ Η.Ε. Ε.Ε. ΝΑΤΟ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤΟ (ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΑΝΤΖΕΤΑ 21 ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ) ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ GEOGIA ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 90 % ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ Κ.Λ.Π ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ( ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ) ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ !!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ (ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑΣ) ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!! ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ .......ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ CHELMTRAILS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΥ ΜΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...