Ευρωπαϊκή εκστρατεία κατά χημικών αεροψεκασμών - Chemtrails

Admin | Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 | 7:29 μ.μ. | 0 σχόλια


«Διεξάγονται ερήμην των Ευρωπαίων πολιτών πειράματα ελέγχου του καιρού».
Ευρωπαϊκή εκστρατεία κατά χημικών αεροψεκασμών θα προωθήσει...
το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, όπως δήλωσαν εκπρόσωποί του σε σημερινή διάσκεψη Τύπου, στην Πάφο.
Στη δημοσιογραφική διάσκεψη παρέστη η Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος Έφη Ξάνθου, η δημοτική σύμβουλος Πέγειας Λίντα Λεπλάνκ, και η Δοξούλα Παναγιώτου Λειτουργός των Επαρχιακών Γραφείων του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών της Πάφου και μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου.
Στο πλαίσιο της ομιλίας της, η κ. Λεπλάνκ είπε πως αντιπροσωπεία του Κινήματος θα μεταβεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Ελλάδα για να παραστεί στο Φθινοπωρινό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Πρασίνου Κόμματος και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να πείσει το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα να μελετήσει σοβαρά την πιθανότητα να αναλάβει εκστρατεία καταπολέμησης των χημικών ψεκασμών στην Ευρώπη.
Είναι πλέον κοινά παραδεκτό, συνέχισε, ότι διεξάγονται ερήμην των Ευρωπαίων πολιτών πειράματα ελέγχου του καιρού (γεωμηχανικής) στην ευρωπαϊκή επικράτεια. Εδώ και χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες δράσης σε όλο τον κόσμο, που καταγράφουν τις ολοένα αυξανόμενες περιπτώσεις αεροψεκασμού των ουρανών με άγνωστες χημικές ενώσεις, που είναι ορατές και με γυμνό μάτι στις πλείστες των περιπτώσεων, πρόσθεσε.
Η κ. Ξάνθου εδώ και χρόνια φαίνεται ότι και η Κύπρος υποβάλλεται στις βλαβερές συνέπειες πρακτικών γεωμηχανικής μέσω αεροψεκασμών, που απελευθερώνουν τοξικά σωματίδια και σωματίδια νανοτεχνολογίας στην ατμόσφαιρά.
Τον Απρίλιο του 2011 είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις, συνέχισε, από τον προηγούμενο Υπουργό Γεωργίας Δημήτρη Ηλιάδη, στην ομάδα πρωτοβουλίας κατά των χημικών αεροψεκασμών και στο βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων ότι η Κυβέρνηση θα προχωρούσε στη διερεύνηση των σοβαρών καταγγελιών τους για τη διεξαγωγή αεροψεκασμών στην Κύπρο.
Η κ. Ξάνθου είπε πως έχει περάσει ένας χρόνος από την έναρξη των δειγματοληψιών αέρα, νερού βροχής και εδάφους από το Υπουργείο Γεωργίας αλλά δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κανένα πόρισμα.

Ανέφερε πως έχουν δει το φως τη δημοσιότητας πολύ σοβαρές καταγγελίες, που αφορούν τον πρόσφατο τυφώνα Sandy στις ΗΠΑ. Έγκυροι μετεωρολόγοι, είπε η κ. Ξάνθου, καταγγέλλουν ότι ο συγκεκριμένος τυφώνας προκλήθηκε λόγω των δραστηριοτήτων ελέγχου των καιρικών συνθηκών μέσω γεωτεχνικής και εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι οι πρακτικές αυτές μπορούν να έχουν τόσο τραγικά και σαρωτικά αποτελέσματα.

Το Κίνημα Οικολόγων κάλεσε την Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην παρουσίαση του πορίσματος των ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας και να διερευνήσει τη δραστηριότητα των υπεριπτάμενων αεροσκαφών που «κεντούν» τον ουρανό της Κύπρου.

Σχόλιο psekasmata: Ενα μεγάλο μπράβο στους Κύπριους για τη δράση τους... Εμείς οι Έλληνες ακόμα προσπαθούμε να ξεκολήσουμε από τα "παγάκια" και ακούμε τα "παπαγαλάκια". Περαστικά μας!!!

ΠΗΓΗ

Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...