Την τελείωσαν επειδή υποστήριζε ότι μας ψεκάζουν!!! - Απεσύρθη η υποψηφιότητα της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ

Admin | Τρίτη 12 Μαΐου 2015 | 3:06 μ.μ. | 7 σχόλια

Σε καταγγελίες για την προτεινόμενη από την κυβέρνηση στη θέση της αντιπροεδρίας του ΕΦΕΤ, Φωτεινής Αθανασοπούλου, προχώρησαν Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να...
αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά της δηλώντας προσβεβλημένη. Η κ. Αθανασοπούλου ήταν υποψήφια ευρωβουλευτης και βουλευτής με τους ΑΝΕΛ.

Οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων κατέθεσαν έγγραφα με απόψεις της κυρίας Αθανασοπούλου που αν μη τι άλλο ξεφεύγουν από τα πολιτικά όρια ζητώντας την απόσυρση της υποψηφιότητας της.
Ορισμένες από τις απόψεις της όπως καταγράφονται σε δικά της κείμενα που περιλαμβάνει ο φάκελος που κατατέθηκε στην επιτροπή- έχουν ως εξής:

«μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!» παραπέμπει τους «ακολούθους» της στο facebook σε σχετικά άρθρα

-«και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ. εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…»
(σσ psekasmata: Σε αυτό θα διαφωνήσουμε... οι αεροψεκασμοί είναι σχεδόν καθημερινοί)

-«Σας χρειαζόμαστε εδώ» έγραψε στoν λογαριασμό της στο facebook απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϋλάνδης ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια»

-«Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!
Εκεί όμως που εστιάζουν την κριτική τους είναι ένα άρθρο – εισήγηση της κυρίας Αθανασοπούλου με το οποίο επιχειρεί να αποδομήσει τον Κώδικα Τροφίμων (Codex Alimentarius) που έχει υιοθετηθεί από την Ε.Ε.

Πάντως, ιδιαίτερο «ενδιαφέρον» έχει και το άρθρο – έκθεση της κυρίας Αθανασοπούλου για την «Νέα Τάξη πραγμάτων»: «Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» (βλέπε Σιωνισμός) για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης;

Αλήθεια…

Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;

Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει «η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.

Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.
Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος».

ANT.ANT.
Πηγή

Να θυμήσουμε οτι για τους αεροψεκασμούς δίνει μεγάλο αγώνα και ο Δρ. Νίκος Κατσαρός πρώην πρόεδρός του ΕΦΕΤ και αναγνωρισμένος επιστήμονας στο είδος του, αυτοί κάτι ξέρουν... δε νομίζετε;;;;
Επίσης να θυμίσουμε ότι ο κος Θεοδωράκης του ποταμιού (όταν ήταν δημοσιογράφος) είχε καλέσει τον "πλέον ειδικό" στο θέμα, αθλητικογράφο (αν είναι δυνατόν) κο Πανούτσο να γελοιοποιήσει το θέμα. Απλά σας το θυμίζουμε...  

'Πρωταγωνιστές' στη γελοιοποίηση στο MEGA. Έβαλαν τον αθλητικογράφο Α. Πανούτσο να σχολιάσει τους αεροψεκασμούς!

Να χαρώ εγώ ελευθερία του λόγου και της έκφρασης (που επικαλούνται κατά το δοκούν!)

Δείτε την απάντηση της κας Αθανασοπούλου εδώ


psekasmata
  

Category: , ,

7 σχόλια:

  1. Δηλ. όποιος λέει την αλήθεια θα καταδιώκεται σαν φρενοβλαβής? Κακώς που παραιτήθηκε αν ήταν αυτός ο λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ admin, σε παρακαλώ πολύ, κάνε και ένα άρθρο με φωτογραφίες και βίντεο από τη Ρωσία, γιατί κάποιοι αφελώς πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα μας σώσει από τη ΝΤΠ... Στις φωτογραφίες από την παρέλαση της 9ης Μαίου ήταν εμφανή τα ιχνη των αεροψεκασμών στον ουρανό της Μόσχας... Το ίδιο υποψιάζομαι συμβαίνει και στην Κίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μη γελιόμαστε.. καμιά "υπερδύναμη" δε θα μπορούσε να μείνει έξω από το υπερόπλο που λέγεται έλεγχος καιρού.

    Είναι προφανές ότι η Ρωσσία χρησιμοποίησε τους αεροψεκασμούς για να "βελτιώσει" τον καιρό και να μη χαλάσει η φιέστα και κατ επέκταση η επίδειξη δύναμης που ήθελε να κάνει, για να προβληθεί παγκοσμίως. Για το λόγο αυτό ο καιρός θα έπρεπε να ήταν ιδανικός!

    Ενδεικτικά παραθέτω link με τους αεροψεκασμούς πάνω από το Sochi στη Ρωσία κατά τη διάρκεια των χειμωρινών ολυμπιακών αγώνων!

    http://psekasmata.blogspot.gr/2014/02/chemtrails-sochi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως μας διαφεύγει κάτι?
    Ότι ο Πούτιν αν ψεκάζει, το κάνει για να ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ τον καιρό, εδώ μας ψεκάζουν για να τον χαλάνε και να έχουμε τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες σε καλλιέργειες κλπ.
    Επίσης δια στόματος Κίσσινγκερ αλλά και άλλων συν αυτώ, μας ψεκάζουν και για μείωση πληθυσμού.
    Πως θα γίνει αυτό? Μήπως με θανατηφόρες αρρώστες και ψυχικά νοσήματα που οδηγούν εύκολα στην αυτοχειρία?

    Κι αφού όλοι είναι εναντίον του Πούτιν, έχουμε δείγματα να διακατέχεται ο ίδιος από τόσο μεγάλο σύνδρομο βλακείας να εξοντώσει τον λαό του? Που θα στραφεί για στήριξη όταν την χρειαστεί? Γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα την χρειαστεί και μάλιστα σύντομα.
    Ή είναι κόντρα με όλους αλλά οκ, αφήνει τους Αμερικάνους να διασχίζουν τους ουρανούς της χώρας του και να δηλητηριάζουν τον λαό του?

    Ο Πούτιν την χώρα του την προστατεύει κι ο κόσμος αισθάνεται ασφάλεια έχοντας αυτόν στην ηγεσία. Αντίθετοι υπάρχουν, -όπως παντού και σε όλα άλλωστε-, αλλά είναι συντριπτική μειοψηφία.

    Το αν θα σώσει την Ελλάδα, είναι άλλο θέμα (και γιατί να το κάνει άλλωστε?)
    Με το ζόρι να σωθούμε? Αφού μια χαρά αυτοκαταστροφικές τάσεις έχουμε και κατασπαράζουμε ότι πάει να μας αφυπνίσει σαν λαός.

    Ο ίδιος πάντως είναι αληθινά χριστιανός γι αυτό και είναι απέναντι στην ΝΤΠ εξ ου και ο λόγος που θέλουν να τον εξοντώσουν.
    Πιστεύουμε δεν πιστεύουμε σε θρησκείες, για τον Πούτιν αυτή είναι η συνοπτική αλήθεια. Ήταν κρυπτοχριστιανός από παιδάκι την εποχή των διωγμών , τα εχει πει ο ίδιος.
    Όλα τα άλλα είναι θεωρίες νάχαμε να λέγαμε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τις προθέσεις του Πούτιν δεν έχω άποψη, αν και είμαι της πεποίθησης ότι οι έχοντες κεφάλαιο και ασκώντας εξουσία σπανίως ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα των πολλών και φυσικά του πλανήτη μας. Όσο για τις τάσεις του μέσου Έλληνα, συμφωνώ απόλυτα.



    Ταπεινή μου γνώμη ωστόσο είναι πως δε θα πρέπει να ταξινομούμε τους αεροψεκασμούς -και κάθε ανθρωπογενή - τεχνητή επέμβαση στο κλίμα εν γένει- σε "ωφέλιμους" και μη. Όλες αυτές οι πρακτικές με βρίσκουν αντίθετο --τις θεωρώ τόσο κακοπροαίρετες (εγωιστικές στη καλύτερη) όσο επιβλαβείς. Ακόμα και οι συνήθεις, νόμιμοι αεροψεκασμοί που πραγματοποιούνται κοντά μισό αιώνα παγκοσμίως, παραδοσιακά με ιωδιούχο άργυρο, για την ενίσχυση (βροχή, χιόνι) ή μείωση (χαλάζι) κατά περίπτωση των ατμοσφαιρικών κατακρημνισμάτων έχουν αποδεδειγμένα επιφέρει σοβαρές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.


    Στη χώρα μας θα μπορούσαμε σχεδόν να ισχυριστούμε πως, κουτσά-στραβά τη βγάλαμε καθαρή και φέτος --οι ζημιές που υποστήκαμε απλά δε συγκρίνονται με τη κατάσταση που βιώνουν πληθυσμοί άλλων μερών του κόσμου: Τυφώνες και ζέστη στη Κεντρική Ευρώπη (η Γερμανία το φετινό χειμώνα σχεδόν δεν είδε χιόνι) - ξηρασία που έχει υπερβεί το ένα έτος στη Καλιφόρνια (εδώ θα είχαν αρχίσει μαζικές αυτοκτονίες αν η λειψυδρία μας απέτρεπε έστω και από το πλύσιμο των Ι.Χ. μας το καλοκαίρι) - υπερ-χιονοθύελες στις Κεντρικές και Βόρειες Πολιτείες για δεύτερη χρονιά (OK, είχαν έστω τα πρακτορεία ειδήσεων πλούσιο υλικό εκεί για να γεμίζουν πρωτοσέλιδα / δελτία), βορειότερα δε πάλι ξηρασία, κ.ό.κ..


    Σα να μη μας φτάνουν λοιπόν τα μύρια κακά που αυτή η ρημάδα η "κλιματική αλλαγή", που με τόσο ζήλο προσπαθούμε (;) να αντιμετωπίσουμε (;;), μας φέρνει, πρέπει να καθαγιάζουμε και το κάθε !@#$% που ψεκάζει θέλοντας στη παρέλαση των ενόπλων δυνάμεών του ή στο γάμο του λιακάδα (ναι, είμαι σίγουρος πως και οι δικοί μας ένστολοι τα ίδια θα 'καναν αν μπορούσαν κατά τη διεξαγωγή των εδώ επετείων μας, αλλά τι κρίμα, βρισκόμαστε ακόμα εν μέσω κρίσης και δε μας βρίσκονται τα ψιλά...); Νομίζω είναι καιρός να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε πως όλοι οι άνθρωποι στον ίδιο πλανήτη δυστυχώς κατοικούμε και την ίδια ατμόσφαιρα, που απλόχερα μας παρέχει (ακόμα) δικαίωμα στη ζωή μοιραζόμαστε. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να "προσαρμόζει" το καιρό πάνω απ' την αυλή του κατά το δοκούν χωρίς να επηρεάζει το καιρό όλων των υπολοίπων -και το ίδιο το κλίμα σε βάθος χρόνου- είναι οικτρά γελασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην ουσία συμφωνούμε.
    Πιστεύω πως ο Πούτιν φροντίζει την χώρα του πρωτίστως και κάθε του ενέργεια είναι προς το συμφέρον αυτής. Είναι το σπίτι του, η γη του, η σκέπη του, πως να το πω.. Κι ότι κινήσεις γίνονται είναι πρωτίστως προς το συμφέρον αυτής.
    Και είναι απόλυτα λογικό.
    Μην κοιτάς που εμείς έχουμε το μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως να πέρασαν ηγέτες που ακόμα πολεμούν τα συμφέροντα της ίδιας τους της χώρας! Λυσσαλέα κιόλας θα έλεγα.
    Τώρα όσο αφορά τις επεμβάσεις στην φύση δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. Αλλά δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, ζούμε τις μέρες του "το μη χείρον, βέλτιστο".
    Οπότε αν ήταν να διαλέξω, θα διάλεγα μια επέμβαση στο τόσο, για παρεμπόδιση δυσμενών καιρικών φαινομένων, παρά καθημερινή δολοφονία κι ακραία καιρικά φαινόμενα.
    Δεν ξέρω Γιάννη σε ποιο μέρος ζεις, αλλά δεν την βγάλαμε κουτσά στραβά στην Ελλάδα. Εδώ θα διαφωνήσω.
    Η χώρα μας δεν είχε στο παρελθόν τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα. Όχι σε καθημερινή βάση. Δεν μιλάω για κάτι που θα συνέβαινε στα 50 χρόνια. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε κλιματολογικές συνθήκες του Καναδά ή της Αγγλίας με μας εδω.
    Γνωρίζεις πως το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν έκανε συνολικά ούτε 20 μέρες καθαρής ηλιοφάνειας στην Θεσ/νίκη που ζω? Έβρεχε πολύ και τις υπόλοιπες μέρες είχε συννεφιά και δροσιά. Καμία σχέση με το καλοκαίρι που ξέρουμε εμείς οι Έλληνες. Αυτό για την χώρα μας δεν αποτελεί παρηγοριά συγκρίνοντας μας με τους τυφώνες της Αμερικής.
    Πιστεύω πως όλα αυτά θα τα κάνουν και σε μας πολύ σύντομα. Απλά τώρα δοκιμάζουν... είναι σαν να ψιθυρίζουν στο αυτί μας για να δουν αν και πόσο βαθιά κοιμόμαστε.
    Ήδη είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ένας Γερμανός που δεν θυμάμαι ιδιότητα και όνομα, "ξεχάστε εσείς οι Έλληνες τις όμορφες παραλίες σας, σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν".
    Στο μεταξύ μισθώνουν και τα υπαλληλάκια τους και βγαίνουν και μας λένε στα δελτία "Α! Ο καιρός τρελάθηκε" και "Θα έχουμε θολή ατμόσφαιρα λόγω Αφρικάνικης σκόνης". Τι καψούρα πια αυτή η αφρικάνικη σκόνη με μας! Αλλού δεν πάει, γουστάρει Ελλάδα.! Το χειμώνα είναι τα τζάκια, το καλοκαίρι η αφρικάνικη σκόνη. Το μάθαμε το ποίημα πλέον!
    Το αστείο είναι πως οι Αμερικάνοι, επειδή έχουν και χιούμορ και πολύ το διασκεδάζουν με μας, είχαν δημοσιεύσει ένα άρθρο που γελούσαν με τα δελτία καιρού μας, επειδή λένε, μας εμφανίζουν οι εδώ μετεωρολόγοι κακοκαιρίες στους χάρτες, ότι δήθεν έρχονται από γειτονικές χώρες, ενώ στην ουσία είναι μόνο πάνω από μας" (αντιλαμβανόμαστε τον λόγο).
    Κρίμα που δεν είχα αποθηκεύσει το άρθρο, αλλά πιστεύω πως όποιος ενδιαφέρεται, ψάχνει κι ενημερώνεται!
    Τους έκαναν ρόμπα για να το πω απλά. Αλλά οι δικοί μας δεν γνωρίζουν κάν τι σημαίνει η λέξη ΜΠΕΣΑ, όχι να την ενστερνίζονται κιόλας!
    Μακρυγόρησα, αλλά με εξοργίζει η απύθμενη βλακεία μερικών να αρνούνται πεισματικά την ύπαρξη των αεροψεκασμών.
    Κι άντε αυτοί που πληρώνονται για να το κάνουν έχουν κι έναν λόγο.. Οι άλλοι ? Πόσο ανεγκέφαλοι κι επικίνδυνοι για την κοινή υγεία να είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ για την απάντησή σου --δεν έχω να προσθέσω κάτι σημαντικό, με κάλυψες.

    Δεν είμαι τακτικός επισκέπτης στη συμπρωτεύουσα και κατά συνέπεια δεν είμαι ενήμερος για τη σοβαρότητα των επικρατούντων καιρικών συνθηκών στη περιοχή σας. Ίσως σε εμάς στη κεντρική Αρκαδία, επειδή κατά κάποιο τρόπο είμαστε προστατευμένοι ως οροπέδιο να μην επηρεαζόμαστε τόσο σφοδρά από την εκάστοτε "κακοκαιρία". Και εδώ ο καιρός των τελευταίων ετών ήταν ομολογουμένως ριζικά διαφορετικός απ' ό,τι είχαμε συνηθίσει. Μονίμως πλέον έχουμε άνεμο, οι καλλιέργειες σαφώς συχνότερα υφίστανται ζημιές από χαλαζοπτώσεις -και όχι μόνο- (πέρυσι κυρίως τον Ιούνιο, φέτος ξεκίνησε το κακό από το Μάιο) συγκριτικά με παλιότερα, και η ηλιοφάνεια έχει μειωθεί δραστικά (κρίνοντας όχι μόνο από την εικόνα που καθημερινά αντικρίζω αλλά κυρίως τις ενδείξεις παραγωγής ενέργειας από τις εγκαταστάσεις Φ/Β της περιοχής) -- "global dimming" σ' όλο του το μεγαλείο. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ιούνιος και το πρώτο μισό του Ιουλίου εδώ μου θύμισαν -με εξαίρεση τις χαλαζοπτώσεις- Βερολίνο, καθώς κάθε απόγευμα σχεδόν έβρεχε. Όλες τις υπόλοιπες, κατά τα δελτία "ηλιόλουστες, καθαρές" ημέρες -με εξαίρεση λίγων δεκάδων ωρών σκόρπιων εδώ κι εκεί αλλά ποτέ γεμάτα 24ωρα- επικρατούσε ο γνωστός θολός ουρανός. Γενικά το τελευταίο καλοκαίρι μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι οι αεροψεκασμοί δε σταματούν όπως θεωρούμε τη περίοδο αυτή, απλά δρομολογούνται σε μεγαλύτερα ύψη, με αποτέλεσμα ναι μεν να μη είναι άμεσα ορατά τα ίχνη τους ή η "αραιή συννεφιά" που παραδοσιακά προκαλούν, αντ' αυτού όμως το χρώμα τ' ουρανού πάντα να τείνει προς το λευκό και ένα μόνιμο "πέπλο" αιωρουμένων σωματιδίων να περιορίζει σημαντικά την ορατότητα.

    Προσωπικά δε θα έλεγα πως μέχρι στιγμής η βροχή αυτή καθαυτή με προβληματίζει (ανέκαθεν με ενοχλούσε η έκφραση "θα χαλάσει ο καιρός", εν αναμονή βροχοπτώσεων)... όσο τα συστατικά του βρόχινου νερού που οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις μας δέχονται και εμείς οι ίδιοι καταναλώνουμε. Θα ήθελα τουλάχιστον όταν οι οικονομικές μου δυνατότητες μου το επιτρέψουν να στείλω για ανάλυση νερό τόσο του δικτύου όσο των γύρω πηγών, ώστε να έχω έστω μια ιδέα του τι είναι αυτό που πίνω.

    Όσο για τα θερμοκρασιακά... "trends", θα έλεγα ότι εδώ στη Πελοπόννησο παραπέμπουν σε ψυχρότερα -αλλά παρατεταμένα- καλοκαίρια και πιο ήπιους, θερμοκρασιακά, χειμώνες, και φυσικά στην εξαφάνιση των μεταβατικών εποχών, άνοιξης και φθινοπώρου. Φοβάμαι πως μόνο το home page του Google θα μας τις θυμίζει ημερολογιακά προσεχώς. Αυτό δε σημαίνει πως έλειψαν και από εδώ τα ακραία (τον Ιανουάριο είχαμε έως -16 και ασυνήθιστα πολύ χιόνι) αλλά κατά μέσο όρο τους χειμερινούς μήνες θα έλεγα πως οι τιμές της θερμοκρασίας είναι σαφώς ανεβασμένες. Είχαμε φέτος για παράδειγμα 2 φορές παγετό, σε σύγκριση με τις ~10 τουλάχιστον φορές των προηγούμενων ετών. Μία υπεραπλουστευμένη εξήγηση για αυτό θα μπορούσε βέβαια να είναι επίσης ότι σπανίως πλέον έχουμε πραγματική ξαστεριά κατά τη διάρκεια της νύχτας, επομένως οι θερμοκρασίες διατηρούνται σε μεγαλύτερα επίπεδα και η πρόκληση παγετού καθίσταται δυσκολότερη.

    Κλείνοντας, πρόθεσή μου παραπάνω δεν ήταν να συγκρίνω τη σφοδρότητα μεταβολής των καιρικών συνθηκών στην Ελλάδα με άλλες περιοχές του κόσμου, απλά να υπενθυμίσω πως η χώρα μας δεν είναι η μόνη που ο νέος, παγκοσμιοποιημένος καιρός πλήττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...