Καταιγισμός από αεροψεκασμούς στην Αμφιλοχία. 5-6-2014

Admin | Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 | 3:29 μ.μ. | 9 σχόλια


Καταιγισμός από αεροψεκασμούς στην Αμφιλοχία.
Πτήσεις σε χαμηλό ύψος, πάνω από τους τοπικούς οικισμούς και μετά διακοπή ψεκάσματος.
Είναι φανερό ότι έχουν σκοπό να
μας ξεκάνουν με καρκίνο...

Αναγνώστης












Αμφιλοχία 5-6-2014











Category: ,

9 σχόλια:

  1. Είναι ολοφάνερο πως οι σαυρήτες όχι μόνο μας προϊδέασαν για συνέχιση της μνημονιακής αιχμαλωσίας/λεηλασίας με τις προφητικές δηλώσεις Schäuble περί νέας δανειακής σύμβασης και νέου (ψευτο)πακέτου βοήθειας αλλά φέρονται αποφασισμένοι - έλεω ΔΝΤ, ΝΑΤΟ και NSA - να συνεχίσουν αμετανόητοι και προκλητικοί τον καιρικό και τεκτονικό πόλεμο καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου αντί του 9μηνου που ίσχυε μέχρι πρότινος.


    Τα δρακονιανά ερπετοειδή χρησιμοποιούν το ΤΑΙΠΕΔ ως πολιορκητικό κριό για την εφαρμογή της επίμαχης διάταξης του Μνημονίου που απαγορεύει ρητά τις καλοκαιρινές διακοπές και τα μπάνια στη θάλασσα.


    Προκειμένου να περάσουν τον φετφά τους οι Ανουννάκοι επιστρατεύουν τους ψεκασμούς και το HAARP για να δημιουργήσουν έναν ιδιότυπο τεχνητό χειμώνα με υπερκακοκαιρίες και σεισμούς βάζοντας σε δοκιμασία τον χειμαζόμενο από την ψευτοκρίση πληθυσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίπου 21:30 το βράδυ, (πριν λίγο δηλ.) είχα βγάλει βόλτα τον σκύλο μου κι έτσι όπως σηκώνω αφηρημένα το κεφάλι μου ψηλα... ρε παιδιά ψέκαζαν!
    Δύο αεροσκάφη ψέκαζαν σταυρωτά και με μεγάλη ταχύτητα μάλιστα πάνω από την Θεσσαλονίκη!
    Δεν είχε σκοτεινιάσει ακόμα ο ουρανός και οι παχιές ουρές των αεροψεκασμών φαινόταν ολοκάθαρα!
    Υπερωρίες κάνουν τα κονσερβοποιημένα ρομποτάκια τους στο να μας εξοντώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο ξυλοκαστρο 06/06/14, εδω και μερικες μερες δεν τους εχω δει να περνανε ισως και να μην το προσεξα,το θεμα ειναι οτι βλεπω να περνανε απο πανω μου τα γνωστα σε σχημα, ογκο και οπτικα,τα χημικα νεφοι των βρομερων ψεκαστων,,και λεω οτι σιγουρα ψεκαζουν σε αλλα μερη της πατριδας και τα φερνει σε μας οι ισχυροι ανεμοι βορειοδυτικης προελευσης,οπως ειναι η αμφιλοχια, πατρα ,ιονιο πελαγος,κτλ...τα βρωμερα υποκειμενα συνεχιζουν να καταστρεφουν την γη μας και την πατριδα μας,,,9 μερες φυσαει χαμος εδω με συννεφιες και βροχες,,,ολα αυτα ειμαι σιγουρος ειναι απο την μολυνση των μηνων που περασαν με χιλιαδες τοννους χημικων στην ατμοσφαιρα...και ακομα τα κτηνη συνεχιζουν...(ας ειναι καλα τα ζωα που τους ψηφισαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξυλοκαστρο 06/06/14 και ωρα 17.00μμ..λοιπον χθες που ειπα δεν τους ειδα σημερα χαμος απο το ξημερωμα,στο ψεκασμα περνανε ζευγαρακια και ψεκαζουν παραλληλα και χιαστή,τι το θελα οι βρωμεροι συνεχιζουν ακαθεκτοι το καταστροφικο τους εργο,,και ακομα ιουνιο μηνα χαμος στις ιωσεις στις αλλεργιες,κτλ.(εσεις προδοτες που τους ψηφασατε φατε τους στην μαπα .αλλα εμεις ρε τι φταιμε)???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα το πρωί στη περιοχή της Τρίπολης έπεσε λίγο -διακριτικό- ψέκασμα, κλασικά κάποιες ώρες πριν την έλευση καταιγιδοφόρων νεφών. Χθες αντίθετα που η μέρα ήταν -ας το πούμε- «καθαρή» δε παρατήρησα κατά τη διάρκεια της ημέρας ούτε ένα αεροσκάφος να διέρχεται.


    Θα έλεγα πάντως πως τα εμπορικά -ή τα... καμουφλαρισμένα ως εμπορικά-, των οποίων το ίχνος συνήθως αναπαρίσταται στους trackers, πετούν σε σχετικά μεγαλύτερα ύψη, με εμφανώς μεγαλύτερη ταχύτητα και οι «ουρές» που αφήνουν είναι σαφώς μικρότερες, σε μήκος και διάρκεια από εκείνες των "dedicated", «αόρατων» ψεκαστικών που, τουλάχιστον μέχρι πρότινος έκαναν την εμφάνισή τους 1-3 μονάχα φορές την εβδομάδα, πετώντας σε χαμηλό ύψος και εντυπωσιακά αργά. Εντύπωση μου κάνει επίσηες ότι τα αεροσκάφη της δεύτερης κατηγορίας είναι σχεδόν αθόρυβα, παρά το χαμηλό ύψος πτήσης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και Θεσσαλονίκη που συνέχιζαν να ψεκάζουν και σήμερα έχει γίνει ο ουρανός... σαν τα μούτρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω.
    Εκανα μπανακι στον αμβρακικο και τα εβλεπα ολα ξεκαθαρα.
    Μου αρεσε ο,τι πεταγαν και σε χαμηλο υψος οι κουφαλες.
    Για πολλοστη φορα η ερωτηση..η Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ρε ηή μονο μαγκιες και καλα στα τουρκακια μπορουν να κανουν;
    Αϊ σιχτιρ ρε σε ολους σας στο πενταγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι γαλονάδες είναι μέρος του συστήματος.
    Τι να κάνουν οι πιλότοι μας?
    Αν ήσουν εσύ πιλότος τι θα έκανες? Θα έριχνες κανένα από αυτά με δική σου πρωτοβουλία?
    Στο λέω γιατί κι εγώ πολλές φορές είχα αναρωτηθεί το ίδιο, αλλά μετά έβαλα τον εαυτό μου στην θέση κάποιου πιλότου.
    Άσε και το γεγονός ότι όλα αυτά που κουβαλάει ένα τέτοιο αεροπλάνο, αν καταρριφθεί θα πέσουν στα κεφάλια μας!

    Αυτό είναι θέμα της κυβέρνησης, αλλά εμείς εδώ δεν έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχεις δικιο .
    Ισως να αποσπουαα παρασημο εαν το κατερριπτα με δικη μου πρωτοβουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...