Γιατί δεν ενεργοποιούν το πρόγραμμα χαλαζικής προστασίας;;; Αν δεν το ξέρετε... Ελληνική εταιρεία τροποποιεί τον καιρό! (UPDATED)

Admin | Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 | 12:24 μ.μ. | 11 σχόλια

Επειδή τώρα τελευταία έχουμε πήξει στους δήθεν μετεωρολόγους, που έρχονται και αφήνουν τα σχόλια τους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η δυνατότητα τροποποίησης του καιρού υπάρχει και μάλιστα για τις μικροτροποποιήσεις στην Ελλάδα χρησιμοποιείται Ελληνική εταιρεία μέλος του
Weather Modification Association. (Δεν το λέμε εμείς, οι ίδιοι το λένε στον ιστότοπό τους)
Μέλος του  Weather Modification Association αποτελεί και ο ΕΛΓΑ σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και μπορείτε να το δείτε εδώ
Τι αποδεικνύει αυτό;;; Ότι η τροποποίηση του καιρού δεν είναι μια θεωρεία συνωμοσίας. Εκτελείται και σε μικρή και σε μεγάλη κλίμακα!
Φανταστείτε λοιπόν την τροποποίηση του καιρού σε μεγαλύτερη κλίμακα είτε για στρατιωτικούς είτε για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς.

Η ερώτηση και απορία μας είναι λοιπόν....  

Γιατί αφού υπάρχει το εθνικό πρόγραμμα χαλαζικής προστασίας από το Κέντρο Μετεωρολογικών Εφαρμογών του ΕΛΓΑ δεν ενεργοποιείται;
Γιατί αφήνουν τους παραγωγούς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μοίρα τους;
Πολλαπλή σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.... Κάτι κρύβεται από πίσω...
Απάντηση δεν περιμένουμε να πάρουμε από κανέναν (όπως πάντα άλλωστε)

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Ελληνική Εταιρεία Τροποποίησης καιρού εδώ και εδώ

Επίσης δείτε τα απίστευτα ντοκουμέντα που του 1966 μιλούν για τροποποίηση και πειράματα που έχουν ξεκινήσει από το 1946 εδώ

 Νεότερη ενημέρωση 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Χωνί" για τη μη ενεργοποίηση του προγράμματος αντιχαλαζικής προστασίας έκαναν ερωτήσεις στη βουλή η Ελένη Γερασιμίδου και ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης . Και μάλιστα οι άνθρωποι ρώτησαν πού πήγαν τα αποθεματικά του 2013 , καθώς τα ποσά ήταν μεγάλα και για ποιο λόγο δεν ανανέωσε o EΛΓΑ τη σύμβαση με την 3D SA, την εταιρεία Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών. Οι αγρότες πληρώνουν σταθερά ένα σοβαρό ποσό για το σκοπό αυτό.

Που πήγαν άραγε αυτά τα χρήματα; Ίσως αποτελούν ένα μέρος του "πλεονάσματος" ή ίσως εσκεμμένα δε δόθηκαν για το σκοπό που πρέπει. Είναι πολλά τα λεφτά από τις πολυεθνικές.... 


Category: , ,

11 σχόλια:

  1. μα δεν την ενεργοποιούν για να διαλυθεί ο αγροτικός τομέας, να μην υπάρχουν προϊόντα φυσικής προέλευσης και να αναγκαστούμε να φάμε τα μεταλλαγμένα τους που έρχονται με ταχύτητα στο στομάχι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οντως δε δωσανε χρηματα εδω και δυο χρονια στην ελληνικη εταιρια τροοποιησης καιρου γιαυτο και δεν υπαρχει χαλαζιακη προστασια

    οντως ειναι εφικτη η τροποποιηση καιρου και σε μικρη και σε μεγαλη κλιμακα .
    Και για να μη παρεξηγηθω ποτε δεν ειπα οτι δεν τροποποιουν τον καιρο , το μονο που ειπα ειναι οτι δε μας ψεκαζουν με αεροπλανα οπως εσεις πιστευετε , οτι κανουν το κανουν χωρις να φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν απαντησες ακομα γιαουρι.,πριν ποσα χρονια υπηρετουσες εσυ ο μεγαλος μετεωρολογος,στους γιανκιδες για να δουμε τι μ@λακια θα πεις γιατι προσεξε αν πεις πριν 15 η 20 η 30 χρονια θα εισαι για κλωτσιες και επισεις εκτος τοπου και χρονου...γιατι ετσι σιγουρα εισαι εδω εκ του πονηρου και μονο.η δεν διαβαζεις τιποτα απο τα θεματα ημερομηνιες,τοποθεσιες.κτλ.αντε ρε απαντα.. και παλι στο εγραψα αλλα κρυβεσαι γιαουρι ποντικαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....και μάλιστα σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή που θα κρίνει το τέλος της εγχώριας αγροτικής παραγωγής!

    Τα ναζιστικά σταγονίδια που διοικούν την NSA σ' ένα απύθμενο παραλήρημα θράσους προανήγγειλαν ένα άνευ προηγουμένου τρομοκρατικό χτύπημα για το Σαββατοκύριακο το οποίο θα δώσει τη χαριστική βολή στο μόχθο του Έλληνα αγρότη που δίνει έναν άνισο αγώνα για την επιβίωσή του.

    Με τη συνέργεια της Ε.Ε. (νέα ΚΑΠ) οι Ηνωμένες Πολιτείες στρώνουν το έδαφος για την εισβολή της Monsanto όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σ' όλη την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο αφορά την Ελλάδα, δεν χρειάζεται να στρώσουν το έδαφος.
    Εμείς έχουμε την ταμπέλα "ανοίξαμε και σας περιμένουμε", με πρωτοστάτες Μανιάτη, Βενιζέλο & Σια.
    Κι έπειτα σε ποιο θέμα τα τελευταία χρόνια, σήκωσαν ανάστημα οι πολιτικοί μας ώστε να είμαστε υπολογίσιμοι στα όποια σχέδιά τους?
    Τώρα όσο αφορά το αγροτικό θέμα, είναι ένα μεγάαααααλο κεφάλαιο, που ναι μεν εμείς μπορεί να στεναχωριόμαστε για τις καλλιέργειες που καταστρέφονται, μεταλλάσονται ή ότι άλλο, οι ίδιοι όμως στην πλειοψηφία τους τι τακτική συνήθως ακολουθούν?
    Όχι όλοι, αλλά ως γνωστό κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα δηλαδή η απορία σας είναι γιατί δεν ψέκασαν και χάλασε ο καιρός; Δηλαδή ΘΕΛΕΤΕ να τροποποιούν το κλίμα; Μήπως εκτός από τους πολλούς χημικούς αεροψεκασμούς & το χααρπ και η συνεχής τροποποίηση καιρού χαλάει το κλίμα; Μήπως μας άφησαν δήθεν αψέκαστους για να το ζητήσουν κάποιοι; Εσείς το θέση παίρνεται ως ιστολόγιο; Έχετε κάνει έρευνα πόσο βοηθάει ή όχι γεωργία αλλά και κτηνοτροφία; Κι ένα τελευταίο: Στη Βουλγαρία που πνίγηκε τόσος κόσμος έφταιξε γιατί δεν τροποποίησαν το κλίμα κάποια αεροπλάνα; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ' αρχήν θα παρακαλούσαμε να εγκαταλείψετε αυτό το επιθετικό και επιτακτικό ύφος!

    Κατά δεύτερον, η ερώτηση είναι ρητορική. Σκοπός του άρθρου είναι να αναδείξει την τροποποίηση του καιρού η οποία πραγματοποιείται και σε μικρή και σε μεγάλη κλίμακα και μάλιστα από Ελληνική εταιρεία.
    Είμαστε κατά της οποιαδήποτε τροποποίησης του καιρού, απλά θέλουμε να τονίσουμε πως τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Είμαστε κατά οποιαδήποτε παρέμβασης στο κλίμα ή στο μικροκλίμα διότι αυτό αποτελεί ασέλγεια στη φύση και είναι μέλος της συνολικής παρέμβασης του ανθρώπου στο περιβάλλον. Σε παλιότερη ανάρτησή μας έχουμε δημοσιεύσει επιστολή προέδρου αγροτικού συνεταιρισμό προς τον ΕΛΓΑ για τη διακοπή του προγράμματος τροποποίησης του καιρού την οποία μπορείτε να δείτε εδώ…

    http://psekasmata.blogspot.gr/2013/02/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Όταν κάποιος διαβάζει ένα άρθρο δεν διαβάζει αναγκαστικά όλο το ιστολόγιο. 2. Ο σκοπός του συγκεκριμένου όπως το θέτετε δεν είναι καθόλου έκδηλος, ειδικά προσθέτοντας την αναφορά του ΚΚΕ (δημοσίευμα από το Χωνί). Το αντίθετο, μοιάζει σαν να ζητάτε τα ρέστα γιατί δεν έγινε η τροποποίηση καιρού. 3. Σε μικρή κλίμακα γίνεται επίσημη τροποποίηση καιρού από τις εν λόγω εταιρίες, αλλά στη μεγαλύτερη κλίμακα, από χημ/ αεροψεκασμούς & χααρπ δεν πρόκειται για "τροποποίηση" αλλά για "χειραγώγηση" ή "οπλοποίηση" καιρού. Το πόση διαφορά υπάρχει; ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Το αν πρέπει να επιτρέπουμε είτε το ένα είτε το άλλο, φυσικά η απάντηση είναι πως ΟΧΙ! 4. Το ύφος του κάθε αναγνώστη είναι αποτέλεσμα και μόνο του κειμένου που διαβάζει και της επίδρασης που έχει πάνω του ανάλογα με το περιεχόμενο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποδείξεις για το πως θα παρουσιάζουμε τα άρθρα στο δικό μας ιστολόγιο δε δεχτήκαμε από κανέναν και ούτε θα δεχτούμε. Όσον αφορά το ύφος του αναγνώστη, προκύπτει από τη μόρφωση του καθενός, το χαρακτήρα του, από το σεβασμό στους συνομιλητές του και από την ωριμότητα του να δεχτεί ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι σκέψης κι έκφρασης εκτός από τον δικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αραξος 1999 ,2000 περιεργε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ααα καλως τον, λοιπον εσυ ο ξερολας που λες οτι υπηρετουσες τους γιανκιδες και, οτι δεν μας ψεκαζαν,,λοιπον ψεκασμενε γιαουρι ποντικαρα 93α εσο πεσε και παιρνε...και παλι λοιπον,,μπαινεις εδω μεσα και λες τις μουφες σου...ρεεε συ διαβαζεις να δεις τις ημερομηνιες των θεματων???ποοοντιιιικηηηηηηηηη ολοι μας και το σαιτ λεμε οτι τα τελευταια 5 χρονια αρχισαν να ψεκαζουν την πατριδα μας ρεεεεε γιαυτο σε ρωταω για να δεις οτι εισαι εκ του πονηρου η απο βλακεια εδω μεσα γιατι δεν εχεις τι να κανεις...η εισαι βαλλτος να μας τρελλανεις διαβασε λιγο αγορακι μου τι λενε ολοι οι φιλοι ψεκασμενοι,,,εχε λιγο τον νου σου...ελα που σου λεω,,να τωρα ψεκασματα πιστευω οτι καταλαβατε την επιμονη μου στο να ρωταω εντονως τον "φιλο μας¨" οτι δεν στεκουν αυτα που υποστηριζει,,,ειναι εκτος ΤΟΠΟΥ και ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...