Θα φτιάξουν καταφύγια για να μας προστατέψουν από... την επιδείνωση των ακραίων φυσικών φαινομένων λόγω της κλιματικής αλλαγής!

Admin | Τρίτη 29 Απριλίου 2014 | 3:50 μ.μ. | 4 σχόλια

Νέους χώρους για την προστασία του πληθυσμού σε περίπτωση φυσικών καταστροφών, οι οποίες γίνονται συχνότερες και ισχυρότερες λόγω της κλιματικής αλλαγής, προβλέπει σχέδιο νόμου που έδωσε για διαβούλευση το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Το προτεινόμενο νομοσχέδιο, με τίτλο «Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν Κατασκευές Δημοσίου Ενδιαφέροντος Προστασίας Ανθρώπων και Πραγμάτων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών» αφορά νέες κτηριακές κατασκευές και υπαίθριους χώρους και ενίσχυση των υφιστάμενων υποδομών. Οι αντίστοιχες στρατιωτικές δομές δεν περιλαμβάνονται.



Σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, το νομοσχέδιο κλείνει ένα χρονίζον «θεσμικό κενό». Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «οι υπάρχοντες χώροι προστασίας έχουν ηλικία άνω των 60 ετών και θεωρούνται ανεπαρκείς και ακατάλληλοι για να παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια βάσει των απαιτήσεων που δημιουργήθηκαν με την επιδείνωση των ακραίων φυσικών φαινομένων λόγω της κλιματικής αλλαγής».



Το νομοσχέδιο προβλέπει εναλλακτικές χρήσεις για την αξιοποίηση των υποδομών προστασίας σε «περιόδους ομαλότητας» για την εξυπηρέτηση αναγκών δημόσιου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, το σχέδιο νόμου προωθεί τη σταδιακή υλοποίηση «Εθνικού Χάρτη Χωρικής Επικινδυνότητας» για το σύνολο της επικράτειας, εναρμονίζοντας το θεσμικό πλαίσιο της χώρας μας με τα αντίστοιχα άλλων χωρών της ΕΕ.



Το νομοσχέδιο έχει αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο του υπουργείου για δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 23 Μαΐου.

(news.in.gr)

Το σχέδιο νόμου για διαβούλευση βρίσκεται εδώ:  http://www.opengov.gr/minenv/?p=6136

Με καμάρι στο τέλος υπογράφει ο....

Γιάννης Μανιάτης
Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Για να μην ξεχνιόμαστε είναι ο κύριος που επί Ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή ένωση έδωσε το πράσινο φως στις Πολυεθνικές για την καλλιέργεια των μεταλλαγμένων σε όποια ευρωπαϊκή χώρα το επιθυμεί. Φαίνεται ότι ο κύριος Μανιάτης άξια εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών του.. βγάζοντάς τους και επιπλέον δουλίτσες! 

Ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει... 

Category: ,

4 σχόλια:

  1. στα καταφυγια θα μπουν οι ιδιοι οι σαταναδες θα το δειτε γιατι οταν θα βγει ο ηλιος δεν θα αντεξουν το φως.ειναι η μοιρα τους και το ξερουν στο βαθος του μυαλου τους για το λογο αυτο λυσσαξανε παγκοσμιως! Όταν το κακό θριαμβεύει παθαίνει πανωλεθρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μνημονιακή λεηλασία δίχως καιρικό και τεκτονικό πόλεμο δεν γίνεται.

    Εξαιτίας των chemtrails και του HAARP σημειώθηκε ισχυρός σεισμός μεγέθους 4.8R λίγα λεπτά μετά τις 7:00.

    Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 43 χλμ. βόρεια της
    Άνδρου, 84 χλμ. βόρεια της Ερμούπολης στη Σύρο και 126 χλμ. δυτικα των
    Αθηνών.

    Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χλμ.

    Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στους κατοίκους της Αττικής.

    Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο εδωσε αρχικά τον σεισμό στα 5R.

    Στην περιοχή έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής τρεις μετασεισμικές δονήσεις με μεγαλύτερη τα 3,2R.

    Ο σεισμός, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του
    Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού
    Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι τοποθετημένος στην Κύμη Ευβοίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα "καταφύγια" προορίζονται για τους δρακονιανούς.


    Στην ουσία δεν πρόκειται καν για καταφύγια αλλά για υπόγειες σύραγγες που συνδέουν τις μεγαλουπόλεις με τις κρυφές μυστικές βάσεις της DARPA που βρίσκονται διασκορπισμένες σ' όλη την υφήλιο, με τη κεντρική βάση να βρίσκεται στο Denver του Colorado.



    Σ' αυτές τις υπόγειες βάσεις σταθμεύουν τα ειδικά υπερσύγχρονα διαστημόπλοια της NASA που θα μεταφέρουν τη δρακονιανή ελίτ στο διάστημα το 2020.


    Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που το "ΥΠΕΚΑ" αποφάσισε τη κατασκευή αυτών των υπόγειων συράγγων. Υπάρχει σχετικό αίτημα των ΗΠΑ προς την συγκυβέρνηση για τη μετατροπή του ΝΑΤΟϊκού στρατηγείου της Λάρισας σε μυστική διαστημική βάση της DARPA.




    Άλλωστε η DARPA κίνησε τις σχετικές διαδικασίες κατασκευής και άλλων μυστικών διαστημικών βάσεων στην Καλαμάτα και σε άλλες ελληνικές μεγαλουπόλεις στα τέλη του 20ού αιώνα. Για να μπορέσουν οι σαυρήτες να το σκάσουν ανενόχλητοι στο διάστημα το 2020 προκειμένου να του δώσουν τη χαριστική βολή το 2045....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη πανικοβάλλεστε30 Απριλίου 2014 στις 4:52 μ.μ.

    Μη πανικοβάλλεστε, σε έναν μήνα που μπαίνει Ιούνιος θα σταματήσουν τα ψεκάσματα και απο τότε θα έχουμε για πολλούς μήνες όσο ήλιο θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...