Οι ίδιες παράξενες κυκλικές ουρές και στον ουρανό των Χανίων 3-4-2014

Admin | Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014 | 10:51 π.μ. | 0 σχόλια

Ένα περίεργο φαινόμενο συνέβη πριν από λίγη ώρα στον ουρανό των Χανίων το οποίο και πρόλαβε να φωτογραφίσει από το σπίτι του ο αυτόπτης μάρτυρας Παύλος Μ. και ενημέρωσε αμέσως την ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω. Συγκεκριμένα στις 7:50μμ, και ενώ ο Παύλος Μ. βγήκε στο μπαλκόνι της οικίας του, εντύπωση του
προκάλεσε ότι στον συννεφιασμένο ουρανό υπήρχε ένα μεγάλο κενό από σύννεφα το οποίο δεν έμοιαζε συμβατό με το υπόλοιπο τοπίο. Η έκπληξη ήρθε λίγες στιγμές αργότερα όταν μια λεύκη γραμμή σαν καυσαέρια αεροπλάνου, εμφανίστηκε από τα αριστερά μέσα σε αυτό το κενό όχι όμως σε μια ευθεία γραμμή αλλά σε μια ακανόνιστη και ανώμαλη πορεία όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Μέχρι ο μάρτυρας να διανύσει μια απόσταση 15 μέτρων ώστε να πάρει την φωτογραφική του μηχανή είχε σχηματιστή και η δεύτερη ανώμαλη πορεία που διακρίνετε στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας, κάτι που σημαίνει ότι όλος ο σχηματισμός δημιουργήθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό! Λόγο της μεγάλης απόστασης (ο μάρτυρας την υπολογίζει σε περισσότερο από 20 χιλιόμετρα), το αντικείμενο που δημιούργησε το ανώμαλο σχηματισμό δεν ήταν ορατό στα μάτια του. Επίσης δεν έγινε αντιληπτός κανένας θόρυβος.

Χανιά 3-4-2014


Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...