Απίστευτοι κυκλικοί αεροψεκασμοί και στην Καλαμάτα! 3-4-2014

Admin | Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 | 10:54 μ.μ. | 3 σχόλια



Τα chemtrails δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Χρόνια τώρα φωνάζουμε, αλλά καμιά επίσημη αρχή δεν έχει δώσει ουσιαστικές απαντήσεις για το θέμα.
Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός όχι τόσο
συνηθισμένου είδους ψεκασμών.

Το σύνηθες φαινόμενο είναι η εμφάνιση στο ουρανό λευκών χημικών ουρών πολλών χιλιομέτρων. Σήμερα αργά το απόγευμα τουλάχιστον δύο αεροπλάνα έκοβαν βόλτες στον ουρανό της Καλαμάτας κάνοντας κύκλους για αρκετή ώρα πάνω από την πόλη. Το αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Θα δώσει ποτέ κάποιος μια πειστική απάντηση για όλα αυτά;
















φωτογραφικό υλικό και επιμέλεια άρθρου ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΡΑΣΗ

Category: ,

3 σχόλια:

  1. οπως και στο εξωτερικο τωρα και στην ελλαδα..πιστευω οτι ο μονος λογος που το κανουν ειναι για να μας δουλευουν και να γελανε.αφου εχουν πληρη ελευθερια στο να ψεκαζουν και κανεισ δεν τους ελεγχει κανουν και τις βολτες τους και μας λενε οτι ειμαστε ανυμποροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατήρησα το ίδιο φαινόμενο Α-ΝΑ της Τρίπολης, στα όρια των νομών Αρκαδίας - Λακωνίας, λίγο-πολύ την ίδια ώρα (γύρω στις 19:30 απόψε). Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μαζί μου καθ' οδόν που βρισκόμουν εκείνη την ώρα.. Δε νομίζω να πρόκειται για τα trails που παρατηρήθηκαν ακόμη νοτιότερα, στη περιοχή της Καλαμάτας, καθώς η απόσταση είναι σχετικά μεγάλη (70-80 km) και μεσολαβούν ορεινοί όγκοι. Άρα -αν καταλαβαίνω σωστά- έχουμε ταυτόχρονη (;) εμφάνιση του φαινομένου σε 3 περιοχές της Πελοποννήσου; «Ασκήσεις» της ΠΑ θα ήταν προφανώς. Για κοίτα ρε να δεις συντονισμό και οργάνωση σε εποχές κρίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΩ Κ 4 ΗΜΕΡΕΣ
    ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...