Κυκλικοί αεροψεκασμοί ορατοί και πάνω από την Τρίπολη! 3-4-2014

Admin | Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 | 11:49 μ.μ. | 2 σχόλια

Βρε παιδιά έχουμε τρελαθεί τελείως; Κάποιοι ακόμα δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν με αργό θάνατο τύπου καρκίνου και άλλες διάφορες σαχλαμάρες για ανεξιχνίαστες αρρώστιες χωρίς αντίδοτο και θεραπεία.
Αφού όλα τα παραπάνω σας φαίνονται να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, ας μας εξηγήσουν οι "έξυπνοι" που βγαίνουν σε όλα τα πουλημένα ΜΜΕ, τι στο διάβολο έκανε επιβατικό αεροπλάνο πάνω από τα κεφάλια των Τριπολιτσιωτών; Δοκίμαζε την άνωση; Δοκίμαζε νέου τύπου φτερά; Δοκίμαζε την σταθερότητα πάνω από την Τρίπολη; Ξέχασε κάτι και γύρισε να το πάρει; Δοκίμαζε την ανοχή μας; Δοκίμαζε αν θα ξεκινήσει κάτι εδάφους - αέρος; Τι δοκίμαζε επιτέλους; Μήπως η κα. Σούζη και το σινάφι της ξέρει κάτι παραπάνω;

Απολαύστε τα και αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να μου πείτε τον τρόπο...


Τρίπολη 3-4-2014














 


Category: ,

2 σχόλια:

  1. απλα το χοντρενουν το παιχνιδι και μας δουλευουν και γελανε! μας λενε ..δειτε ποσο ξεκαθαρα σας ψεκαζουμε και εσεις δεν πιστευετε τιποτα εισαστε ανυμποροι..καθαρα επιδειξη ισχυος ειναι αφου ειναι ελευθεροι να μας κανουν οτι γουσταρουν! τωρα βεβαια οι ειδικοι θα μας πουν οτι ειναι ανοδικο κυκλικο ρευμα που πηρε τα καυσαερια και τα εκανε ..σβουρα ή..ειναι συνηθες φαινομενο οι πολιτικες αερογραμμες να περιλαμβανουν κυκλικες πορειες πανω απο τις πολεις για να θαυμαζουν οι επιβατες τα αξιοθεατα..ή απλα θα πουν..καιρικο φαινομενο της ανοιξης..πε δε παν να πνιγουν οι κερατοκεφαλοι..αλλα ερχεται η ωρα τους,για καλο μας γινονται προκλητικοι γιατι ολο και περισσοτεροι θα αντιδρασουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσκηση Ηνίοχος. Φωνάζει η αερομαχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...