Ειδυλλιακό... ηλιοβασίλεμα από τους αεροψεκασμούς στο Λουτράκι 21-3-2014 [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 | 11:35 μ.μ. | 3 σχόλια

Όργιο ψεκασμών εδώ και μερικές ημέρες πάνω από το Λουτράκι και την Βόρεια Πελοπόννησο. Αλλοίωση της εικόνας του ορίζοντα από τα νέφη των ψεκασμών.
Εικόνες και βίντεο λήψη 31/03/2014 και ώρα 19:30...










Λουτράκι 31-3-2014








Category: ,

3 σχόλια:

  1. 31/3/2014 απο το ξημερωμα σαρωτικοι ψεκασμοι με χημικα πανω απο το ξυλοκαστρο συνεχεις οι πτησεις βρωμας και αρρωστιων μεχρι και το απογευμα εγινε χαμος αλλη μια μερα με δηλητηρια στα πνευμονια μας και στην τροφη μας,,,και δεν μιλαει κανεις ρουθουνι δεν ανοιγει...βλαμμενα καταντησαμε δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός να μιλήσει? Τα τσιράκια των Ρότσιλντς και των Ροκφέλερς? Ή τα πρόβατα που ψηφίζουν αυτά τα ξεπουλημένα εδώ και χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ο Βασίλης έδωσε την πιο σωστή απάντηση και δυστυχώς ακόμα και να εξηγήσεις σε αρκετά από τα πρόβατα αυτά τι συμβαίνει θα αρνηθούνε κάθε είδους ύπαρξή των και μάλιστα επιθετικά ακόμα και αν το ακούσουν πρώτη φορά.Πρόκειται περί αηδίας.Τα πρόβατα των προβάτων ώωω πρόβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...