Χάθηκε ο ήλιος και στην Καλαμάτα... Έπιασαν όλη τη Δυτική Ελλάδα... Μην ξεχνιόμαστε.. από εκεί θα αρχίσει η επιδείνωση του καιρού!

Admin | Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 | 8:03 μ.μ. | 6 σχόλια

Σκέπασαν όλη τη Δυτική Ελλάδα με τους αεροψεκασμούς σήμερα...  Το δελτίο της ΕΜΥ κάνει λόγο για επιδείνωση από τα δυτικά... το προετοιμάζουν όπως μπορείτε να δείτε... Αυτή τη φορά πόλη - στόχος η Καλαμάτα!







Καλαμάτα 21-3-2014





Category: ,

6 σχόλια:

  1. ελεος ρε παιδια ειναι δυνατον να πιστευετε αυτες τις ανοησιες; αντε αυτο με το κρασι κανει μπαμ οτι ειναι μουφα... αλλα το να πιστευετε οτι καποιοι μας ψεκαζουν μπροστα στα ματια μας κ σύγχρονος μολύνουν και τον αερα που αναπνεουν οι ιδιοι ε αυτο πια ξεπερναει σεναριο επιστημονικης φαντασιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προβαλουν ενα φαινομενο σαν να ειναι φυσιολογικο γιατι ειναιΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς δεν έχετε κατανοήσει τη διαφορά μεταξύ contrails και chemtrails ή δεν έχετε ασχοληθεί καθόλου με την παρατήρηση του ουρανού. Παρατηρήστε τον καθημερινά όσο πιο πολλές φορές μπορείτε και θα εκπλαγείτε από τις διαπιστώσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε άπειρα παραδείγματα για το ότι κάποιοι μας κρύβουν την αλήθεια μέχρι να αναγκαστούν κάποια στιγμή να την παραδεχτούν αφού αποκαλυφθούν στοιχεία. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι οι υποκλοπές που αποκάλυψε ο Σνόουντεν. Χιλιάδες κόσμου δούλευε για τις υποκλοπές χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί τόσα χρόνια. Μόνο ένας μίλησε και τότε έσπευσαν να το καλύψουν με τη δικαιολογία ότι το κάνουν για το καλό μας. Όταν αποκαλυφθούν και οι αεροψεκασμοί έχουν έτοιμη τη δικαιολογία... Είναι για την προστασία του πλανήτη από την υπερθέρμανση. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο της εγκυρότατης εφημερίδας Guardian σχετικά με τα πειράματα στην ατμόσφαιρα εδω: http://psekasmata.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html


    Τέλος να σας αναφέρω σχετικά με τον μολυσμένο αέρα ότι όταν γίνονταν οι πυρηνικές δοκιμές, αυτοί που τις πραγματοποιούσαν ήταν παρόντες στο ίδιο μολυσμένο περιβάλλον. Επιπλέον όταν κατασκευάζεις το δηλητήριο, πάντα κατασκευάζεις και το αντίδοτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σύγχρονος καπιταλισμός δε σκαμπάζει από «σενάρια επιστημονικής φαντασίας». Ο,τιδήποτε το (δυνητικά) κερδοφόρο είναι εφικτό / θεμιτό --ακόμη κι αν υπερβαίνει τις δυνατότητες, «αντοχές» ενός πεπερασμένου πλανήτη και των ιδιαίτερα «εύθραυστων» κατοίκων αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήδη ορισμένοι άπ' αυτούς ομολόγησαν το έγκλημα αλλά αναγκάστηκαν να κάνουν στροφή 180 μοιρών μετά από απειλές που δέχτηκαν για τη ζωή τους.

    Για τον Edward Snowden έχουν ακουστεί εμπρηστικά σχόλια από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του US Departement of Defense και της NSA. Ένας άπ' αυτούς φέρεται μάλιστα να δηλώνει ωμά και κυνικά πως δεν θα δίσταζε να τον πυροβολήσει στο ψαχνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...