Ουρές και αλλόκοτη συννεφιά κάθε μέρα... Τα Σαββατοκύριακα η αδυναμία τους...!!!

Admin | Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 | 6:31 μ.μ. | 4 σχόλια

Φωτογραφίες δεν στέλνω γιατί είναι πλέον γνωστό το τοπίο...
Ουρές και αλλόκοτη συννεφιά κάθε μέρα..Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι η μανία τους για το Σαββατοκύριακο. Θέλουν να είναι πάντα συννεφιασμένο. Μένω στο Αγρίνιο και τα τελευταία 3 χρονιά έχω μάθει το πρόγραμμά τους. 

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη συνήθως αφήνουν λίγο ήλιο. Πέμπτη και ιδιαίτερα Παρασκευή αρχίζουν να ρίχνουν μπόλικους αεροψεκασμούς. Το Σαββάτο, αν δεν έχουν ρίξει τα χαράματα, μέχρι τις 12 το μεσημέρι έχουν πλακωθεί με αποτέλεσμα στις 3 ακριβώς να έχουμε πλήρη συννεφιά! 

Για παράδειγμα Τετάρτη 12/3 Πέμπτη 13/3 Παρασκευή 14/3 είχαμε απόλυτη λιακάδα και καθαρό ουρανό, σήμερα 15/3 ξημέρωσε με μπόλικες αεροροψεκασμένες γραμμές και αρκετή συννεφιά και τώρα 4:18 μμ έχει απόλυτη βαριά συννεφιά! 

Το μοτίβο αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς! Όλη την εβδομάδα βγαίνει που και που ο ήλιος άλλα Σαββατοκύριακο το πολύ 3 με 4 ώρες σύνολο το διήμερο! Μην αναφέρω και τα Σαββατοκύριακα της αποκριάς που έβρεχε 7 μέρες συνεχώς χωρίς καθόλου ηλιοφάνεια! Σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος. Το σημαντικό είναι πάντα το βράδυ μετά τις 10 - 11 το πολύ έχει απόλυτη ξαστεριά, άπλα το χαράματα πλακώνονται από την ανατολή με ψεκασμούς αφήνουν μερικές φόρες κενό και το απόγευμα συνεχίζουν στην δύση... 

Το ότι ο καιρός είναι πλέον τεχνητός και μας ψεκάζουν χρονιά είναι γνωστό άλλα αυτή η λυσσαλέα μανία τους με τα Σαββατοκύριακα είναι μεγαλειώδης! Αν κάποιος έχει κάτι να απαντήσει σε αυτό το θέμα ευχαρίστως να ακούσω την γνώμη του. Και κάτι άλλο... Οι προγνώσεις στο meteo είναι ευαγγέλιο των αεροψεκασμών! Τους πετυχαίνουν με ακρίβεια λεπτών και αλλάζουν το site ανάλογα με την έκβαση τους!
 Μιλάμε πουλημένοι εντελώς!!!!!!!!!!!!!!

Αναγνώστης

Category:

4 σχόλια:

  1. Η πραγματική επιδίωξη της CIA είναι η οπλοποίηση του καιρού για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


    Τα πρώτα πειράματα για τη μετατροπή του κλίματος σε όπλο μαζικής καταστροφής ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1950.



    Ο όγδοος τόμος των περιπετειών του διδύμου Blake & Mortimer SOS Μετεωρίτες που κυκλοφόρησε το 1959 σκιαγράφησε μέσα από την πένα του Edgar-Pierre Jacobs τις μελλοντικές προθέσεις της δρακονιανής οικουμένης για την περαιτέρω οπλοποίηση του καιρού ως εργαλείο κατατρομοκράτισης των μαζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλα μας υποσχέθηκε η κ. Σούζη, διαφορετική γνώμη είχαν οι προϊστάμενοί της από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού που της τα έκραξαν "για να μάθει να μην αντιμιλάει". Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη μετεωρολόγος δέχεται απειλές για τη ζωή της, οι συνάδελφοί της βιώνουν και αυτοί αυτό το άτυπο καθεστώς ασυδοσίας και τρομοκρατίας που κρατάει εδώ και τρεις δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16/3/14 και ωρα 19:15 μμ περασαν και ψεκασαν τον ουρανο του ξυλοκαστρου,,ειχε και ωραια φεγγαραδα οποτε ηταν ευκολο να δεις τους βρωμικους διεθνιστες να το κανουν.περνανανε υπουλα και ψεκαζουν αυτες τις 4 με 5 μερες λες οτι δεν ψεκαζουν αλλα κοροιδευσαι ο ιδιος το κανουν ελαφρα και υπουλα οπως και τα σχεδια τους αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς είναι πλέον πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ απλών και... «κλιματικο-βελτιωτικών» πτήσεων, ειδικά τις «καλές» σχετικά ηλιόλουστες ημέρες, όπως αυτές που διανύουμε προς το παρόν. Contrails - chemtrails συχνά ταυτίζονται οπτικά, ενώ κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται πως ειδικά τα αθώα για εμάς contrails αποτελούν τη μεγαλύτερη απάτη, καθώς είναι τόσο μεγάλη η σπανιότητα και τόσο μικρές οι διαστάσεις του φαινομένου που -κατ' αυτούς- δεν είναι εφικτή η παρατήρησή τους από το έδαφος. Όπως και να 'χει, οι τυπικές πελώριες χημικές ουρές σπανίζουν και πολλές ημέρες φαντάζουν -από πλευράς καιρικών συνθηκών- νορμάλ παρόλο που δεν είναι. Μόνο παρατηρώντας με τις ώρες τον ουρανό, συσχετίζοντας πτήσεις αεροσκαφών και σημείων δημιουργίας νεφών (που πολλές φορές προσεγγίζουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση των φυσιολογικών) και διπλο-τσεκάροντας τις πτήσεις στους trackers παίρνει κανείς μια γεύση του τι πραγματικά συμβαίνει (αλλά είναι μάλλον ανέφικτο να πείσει το περίγυρό του για αυτό). Μόνο από το μουντό χρώμα του ουρανού κατά τη διάρκεια της ημέρας (και τα εκρηκτικά χρώματά του το ηλιοβασίλεμα --κάντε ένα google - image search τον όρο και θα δείτε πρώτες - πρώτες χαρακτηριστικές φωτογραφίες που «προδίδουν» το καταιγισμό του ορίζοντα από μικροσωματίδια) και τη μονίμως μειωμένη ορατότητα (για να μην αναφερθώ φυσικά στις γνωστές παθήσεις που ταλαιπωρούν χρόνια το πλυθησμό) καρφώνονται τώρα πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...