Αεροψεκασμοί από την εμπορική αεροπορική εταιρεία KLM στην διάρκεια πτήσης της; (UPDATED)

Admin | Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 | 7:25 μ.μ. | 4 σχόλια

Από την Τετάρτη 19/03/2014 ξεκίνησαν ξανά οι συνήθεις ψεκαστικές πτήσεις πάνω (και) από την Τρίπολη. Όμως, εκτός από τα (σχετικά) μικρά λευκά (χωρίς διακριτικά) αεροσκάφη που συμμετέχουν στην "θολούρα" που βλέπουμε πλέον τις περισσότερες ημέρες στον (άλλοτε καταγάλανο) ουρανό της Ελλάδας, φαίνεται ότι και
εμπορικές αεροπορικές εταιρίες αφήνουν χημικά ίχνη κατά την διάρκεια της διαδρομής τους.

Παρατηρώντας τον ουρανό καθώς και την ιστοσελίδα flightradar το μεσημέρι της Πέμπτης 20/03/2014, εντόπισα συνολικά 4 αεροπλάνα σε διάστημα περίπου 35' που ψέκαζαν κατά την διάρκεια της πτήσης τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εταιρίες KLM & Saudi Arabian Airlines.
Η KLM άφηνε χημικές ουρές σε όλη την διάρκεια της πτήσης της πάνω από το οροπέδιο της Τρίπολης ενώ η Saudi Arabian Airlines ξεκίνησε όταν περνούσαν τα αεροσκάφη της πάνω από την πόλη. Στην αρχή ακουγόταν μόνο ο ήχος των πτήσεων SVA126 & SVA144 και μόνο από ένα σημείο και μετά φάνηκαν οι λευκές ουρές των αεροπλάνων.

1). Η πτήση KLM571 από Άμστερνταμ προς Κιλιμάντζαρο:





2). Η πτήση KLM565 από Άμστερνταμ προς Ναϊρόμπι:




3). Η πτήση SVA126 από Παρίσι προς Τζέντα:





4). Η πτήση SVA144 από Παρίσι προς Ριάντ:






Μερικές φωτογραφίες ακόμα από τον ουρανό της Τρίπολης την Πέμπτη 20/03/2014





Σε αυτές τις 2 φωτογραφίες διακρίνονται τα "σύννεφα" τα οποία προέρχονται από τις χημικές ουρές των πτήσεων της Τετάρτης 19/02/2014. Είναι τα "κλασικά" ακίνητα σύννεφα.




που καμία σχέση δεν έχουν με τα όμορφα σύννεφα που σχηματίζονται με φυσικό τρόπο. Μια ενδεικτική φωτογραφία με φυσικά σύννεφα πάνω από τα Τουρκοβούνια στην Αθήνα:



Αναγνώστης


Εμείς να σας υπενθυμίσουμε ότι πολλές φορές πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί και χωρίς να φαίνονται οι κλασσικές λευκές μακριές γραμμές. Δείτε μια παλαιότερη ανάρτησή μας...

Επιδρομή αεροψεκασμών! 11 αεροσκάφη φωτογραφήθηκαν . ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι χημικές ουρές έγιναν 'αόρατες' !!!




Category: ,

4 σχόλια:

  1. Καυσαέρια και στρατιωτικό απόρρητο είναι φτηνές δικαιολογίες για να παραμείνουν τα νοσηρά μυαλά της "ευγονικής γεωμηχανικής" στο απυρόβλητο!

    Ο κόσμος δεν μασάει από τέτοιου είδους φτηνές μπούρδες για εσωτερική κατανάλωση που παπαγαλίζουν οι δωσιλόγοι προδότες που κυβερνούν τον τόπο. Αντιλαμβάνεται όσο κανείς άλλος το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται ερήμην του από μια δράκα εξωγήινων ερπετών που διψάει για αίμα και χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΝΑΤΟ μισθώνει εμπορικά αεροσκάφη για τις βρωμοδουλειές της δρακονιανής οικουμένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Chiesa ξεσκεπάζει τα νοσηρά μυαλά που βρίσκονται πίσω από την "ΕΕ" και την ευγονική γεωμηχανική. Αποφεύγει ωστόσο να πάρει θέση υπέρ του Eddie Snowden για τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με το HAARP και το σχεδιαζόμενο από τους σαυρήτες γεωμηχανικό υπερόπλο SX1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως θα επιβιωναν τοσες αεροπορικες εταιρειες?εχω βαλει καιγω σχολιασμους για αυτες τις πτησεις που περνανε απο το ξυλοκαστρο,,,και εχω παρατηρησει ακομα οτι πολλες απο αυτες καταληγουν ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...