Κάνουν δουλειά οι αεροψεκασμοί!!! Δυτική Ελλάδα: Υπερκακοκαιρία με σφοδρές καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα!

Admin | Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 | 11:19 π.μ. | 4 σχόλια

Εδώ και λίγες μέρες κάναμε λόγο για επιδείνωση του καιρού τις επόμενες μέρες. Ιδίως την 25η Μαρτίου!  Δείτε τώρα τις ανακοινώσεις που άρχισαν να δημοσιεύονται...
Υπερκακοκαιρία θα χτυπήσει την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα από τις 28 ως και τις 31 Μαρτίου, με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Από αυτές τις ισχυρές καταιγίδες και βροχές, θα επηρεαστούν η δυτική, κεντρική και βόρεια, βορειοανατολική κυρίως χώρα. Πολλά χιλιοστά νερού θα πέσουν κυρίως στην δυτική Ελλάδα.


Τα φαινόμενα μάλιστα, πιθανότατα να συνοδεύονται από δυνατούς κεραυνούς αλλά και χαλάζι.

Πυκνά χιόνια θα πέσουν μόνο στα βουνά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη την Ελλάδα, με το βόρειο ρεύμα αέρα να υπερισχύει έναντι του νότιου, νοτιοδυτικού ρεύματος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες.

Έτσι το πέρασμα της Άνοιξης που επηρεάζει τις τελευταίες μέρες όλη την Ελλάδα με καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίας, θα αντικατασταθεί από πτώση θερμοκρασίας και αρκετές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην δυτική, κεντρική και βόρεια, βορειοανατολική Ελλάδα.

Δείτε τώρα τι έγινε χτες ΕΔΩ και κατανοήστε πως ετοίμασαν την κακοκαιρία! Και βέβαια οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται με αμείωτη ένταση...

Category:

4 σχόλια:

  1. Και μετά σου λένε "μπήκαμε επίσημα στην άνοιξη"!

    Βαρύς χειμώνας έρχεται και μάλιστα... άκρως "μνημονιακός"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, ούτε ένα ίχνος τσίπας δεν έχουν αυτά τα απαίσια ερπετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Δρακονιανοί θα συνεχίσουν απτόητοι την εκστρατεία κατατρομοκράτησης του πληθυσμού και το επόμενο δίμηνο.

    Γνωρίζουν πολύ καλά πως ημερομηνίες σαν την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου είναι η κατάλληλη αφορμή για την αφύπνιση των μαζών, ιδού και ο λόγος για τον οποίο παίρνουν τα μέτρα τους - σαν έτοιμοι από καιρό - για να μην τους χαλάσει η σούπα των νεοταξικών Μνημονίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μεγαλύτερο μέρος των ΝΑΤΟϊκών εγκαταστάσεων του HAARP στην Ελλάδα βρίσκεται στην Πελοπόννησο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...