Μα τι γίνεται τώρα τελευταία και κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε «αραιές νεφώσεις» ;;;

Admin | Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 | 5:38 μ.μ. | 2 σχόλια

"Σήμερα η πρόγνωση του καιρού από την κα.Σούζη ήταν αραιή συννεφιά. Εγώ αυτό που είδα ήταν ελεγχόμενη συννεφιά μόνο σε μια πλευρά του ουρανού (νότια). Από την βόρεια πλευρά ήταν ο πεντακάθαρος ουρανός που βλέπετε σε μια φώτο.
Παραεπιπτόντως, όταν εμφανίστηκαν τα
ψεκαστικά, μπήκα στο flightradar24 αλλά δεν υπήρχε ίχνος από αεροπλάνο, ενώ πετούσαν από πάνω μου. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει.... Λέτε να χάθηκαν και αυτά όπως της Μαλαισίας; Μήπως η πολύ τεχνολογία δεν βρίσκει πλέον τα "αντικείμενα" αλλά τα κρύβει είτε μπροστά στα  μάτια μας είτε όχι; Μήπως κάνουν και κανένα πειραματάκι για να δουν κατά πόσο οι "άλλοι" μπορούν να το αντιμετωπίσουν και πως θα αντιδράσουν σε μελλοντικό χρόνο?
Λέω κάποιες συνομωσιολογίες σαν "ποτάμι". Δεν χρειάζεται να τα πάρουμε όλα στα σοβαρά. Άλλωστε υπάρχουν τόσοι που φροντίζουν για το καλό μας, που εμείς είμαστε περιττοί...

Τέλος πάντων. Σας αφήνω να απολαύσετε την πρόγνωση της "αραιής  νέφωσης... "

Αναγνώστης

Τρίπολη 14-3-2014










Τρίπολη 15-4-2013


 




















Category: ,

2 σχόλια:

  1. το ιδιο και στο αγρινιο.καθε σαββατοκυριακο συννεφια τωρα μαλιστα 5:51 μμ βρεχει!! αρχισαν απο τα χαραματα με ψεκασμους και κλασικα το meteo ελεγε απο χθες σααβατο συννεφια.τι μανια αυτη με τα σαββατοκυριακα! που αποσκοπει? περαν της γενικοτερης καταστοφης του καιρου και της προκλησης ασθενειων και καταθλιψης στους ανθρωπους...βεβαια πιστεθω οτι στοχευουν και στην δημιουργια μιας παγκοσμιας τυποποιησης του καιρου πχ αγγλια ολλανδια ελλαδα νορβηγια να εχουν τον ιδιο καιρο και κλιμα..εχω φιλους στη ολλανδια και αγγλια και εχουν προτογνωρη ηλιοφανεια εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την περασμένη Τρίτη η "ΕΜΥ" μας υποσχέθηκε λιακάδα με ξάστερο ουρανό γι' αυτό το Σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα.


    Φαίνεται όμως πως η συγκεκριμένη φράση που ξεστόμισε η κ. Σούζη δεν άρεσε καθόλου στο αμερικανικό Πεντάγωνο που θεώρησε σκόπιμο να της τραβήξει το αυτί για να μάθει να μην αντιμιλάει: "Εγώ αποφασίζω για τον καιρό που θα κάνει στην Ελλάδα και κανένας άλλος. Εσύ να κάτσεις στ' αυγά σου και να το βουλώσεις! Κατάλαβες;"



    Η άτυχη μετεωρολόγος αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να προαναγγείλει το πολεμικό ανακοινωθέν που της ανέθεσαν τα άπληστα ερπετοειδή.


    Όταν οι μετεωρόλογοι και οι σεισμολόγοι παραβαίνουν τους κανόνες της Οικουμένης επιστρατεύονται η προληπτική τρομοκρατία και η απειλή του θανάτου με το υδροκυάνιο για να τους επαναφέρουν στη τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...