Ενισχυτικοί αεροψεκασμοί στη διάρκεια της μικρής ηλιοφάνειας... Πάτρα 25-3-2014

Admin | Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 | 4:20 μ.μ. | 1 σχόλια

Μετά τις πρωινές καταιγίδες 25 Μαρτίου ψεκάζουν τους… "Κολοκοτρωναίους" για να μην επαναστατούν!!!

Τώρα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι…

Αλλά... έσσεται ήμαρ…









Πάτρα 25-3-2014



























Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Μου αρεσει που η τρομολαγνεια τους τουλαχιστον στην περιοχη μου δεν τους εκανε το χατηρι.
    Καναμε την παρελαση μας πηγαμε στην εκκλησια και ηπιαμε τα ουζακια και τις μπυρες μας με ενα υπεροχο ηλιο!
    Ειχανε απο την προηγουμενη εβδομαδα που διναμε καιρο τοπικο με κατακλυσμους απο Δευτερα και αρχισαν να ψεκαζουν απο την Τεταρτη.
    Τιποτα δεν πετυχαν και τιποτα δεν θα πετυχουν αν εμεις οι ανθρωποι παμε κοντρα στην τρομολαγνεια και παμε κοντρα στις σκεπτομορφες
    που μας επιβαλουν.
    Μας επιβαλλουν μας εμποτιζουν μιζερια και εμεις σαν καθυστερημενοι και αβουλοι τους ακολουθουμε!
    Η δυναμη τους ειναι η δικη μας μιζερια σε καθε τομεα μηπως να σκεφτουμε την αισιοδοξια και να βαλουμε στο μυαλο μας μονο καλες και ομορφες ιδεες?
    Πως γινεται ολο το κακο να συμβαινει? Ειναι γιατι καθε κυτταρο μας ειναι ποτισμενο με την πεποιθηση οτι θα συμβει και το τρωμε στην μαπα.
    Ας αλλαξουμε σκεψη σε αναλαφρη θετικη και ας πιστευουμε αβιαστα οτι το καλο θα συμβει και οι σατανοκρατουμενοι δεν θα προλαβαινουν να ανεβουν στα αεροψεκαστικα τους
    να την κανουν! Γυριστε την πλατη στην τιβι σκουπιδαριο και στις φοβικες ειδησεις και ας παρουμε την ζωη στα χερια μας θυσιαζοντας την ¨βολη" μας και θα δειτε την αλλαγη.Δοκιμαστε ο καθενας μονος του σε απλα πραγματακια για αρχη σταματηστε την γκρινια και την καταθλιψη! και θα τους φαμε λαχανο!!
    Με το μη και με το δεν που λενε..η ζωη μας γινεται μηδεν και..παν μετρον αριστον!
    Θελει μυαλο και ηρεμη αισιοδοξια η ζωη οχι παπαριες..τυπου θετικη ενεργεια φυτευω δενδρα συμμετεχω σε θετικες εκδηλωσεις αοριστα και με προσωπειο και χοροπηδω σαν βλακας για να ειμαι χαρουμενος αυτα δεν πιανουν ειναι βλακειες της ΝΤΠ.
    Θελει προσωπικη και εσωτερικη δουλεια..Ολες οι λυσεις ειναι μπροστα στα ματια μας και οι πιο απλες! Εμεις τις κανουμε πολυπλοκες με περιττες σκεψεις..
    Π.χ. να μαζεψω χρηματα να εχουν και τα εγγονια μου..οκ σεβαστο αλλα αν το πας με παρανοια μπορει να μαζευεις αλλα θα εχεις πουλησει την ομορφια της ζωης αλλα
    μπορει και να συμβει κατι και να τα χασεις ολα..ο ανθρωπος πρεπει να κανει πολλα με ηρεμια λογικη και χωρις φοβο.
    Αν δειτε γυρω σας τα παντα στηριζονται στον φοβο..μηπως ηρθε η ωρα να το αλλαξουμε?
    Και τοτε ακομα και οι αεροψεκασμοι θα ειναι ενα μηδεν .....ειναι αληθεια μας ψεκαζουν αλλα εμεις θα παμε κοντρα! Ηρεμη Δυναμη και το θεο στο πλαι μας! Τι???????
    Φοβαστε..??????????????????? Αυτοι φοβουνται περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εμεις καθολου γιατι ξερουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Δοκιμαστε το! δεν χανετε τιποτα παρα μερικες στιγμες εκτος μιζεριας!..και αν σου κατσει το καλο??? ε??
    ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...