Ετοιμαστείτε για έντονα καιρικά φαινόμενα τα επόμενα 24ωρα!

Admin | Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 | 1:02 μ.μ. | 1 σχόλια

Μήπως, κατά τύχη λέω..., παρατηρείτε αεροψεκασμούς αυτές τις μέρες;;; 
Τεράστιες είναι οι πιθανότητες, για σφοδρότατες καταιγίδες μετά τις 5-6 Απριλίου, σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας !!

Οπως αναφέρει το greek-weather.org ο Απρίλιος φαίνεται να ξεκινάει με καλό καιρό, ωστόσο μετά τις 5-6 Απριλίου,
προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και πολλούς κεραυνούς.

Αυτή την μεταβολή του καιρού, την περιμένουμε μετά τις 5-6 Απριλίου, στην δυτική, κεντρική και βόρεια κυρίως Ελλάδα.
Φαίνεται αυτή η κακοκαιρία να δίνει πολλές βροχές και να συνοδεύεται από πάρα πολλούς κεραυνούς, κάτι που συνέβη και λίγες μέρες πριν, όπου ένα πολύ ισχυρό σύστημα καταιγίδες, έπληξε όλη την βόρεια Ελλάδα, με βροχές που θύμιζαν πραγματικά "κατακλυσμό" έτσι όπως έπεφταν.
Η νότια και κυρίως η ανατολική Ελλάδα δεν φαίνεται να επηρεάζονται από αυτό το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει με σφοδρές καταιγίδες μεγάλο τμήματα της Ελλάδας.

Πάντως, φαίνονται και πυκνά χιόνια σε όλα τα βουνά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας για μετά τις 5-6 Απριλίου, ενώ ενδέχεται κάποια χιόνια στην βόρεια χώρα, να πέσουν ως και σε ορεινά τμήματα.

Όπως λέμε πάντα... τα μάτια σας στον ουρανό... θα καταλάβετε πολλά!!!!

Category:

1 σχόλιο:

  1. κλασσικα ο καιρος θα ειναι 2 με 3 μερες ψεκασμενος ηλιος και μετα μια εβδομαδα συννεφια και καταιγιδες. Ετσι θα ειναι πλεον τα καιρικα φαινομενα παγκοσμιως. Σκεφτειτε τι εχει να γινει το 2015 που θα ειναι πλεον ελευθερα τα πειραματα καιρικων αλλαγων, στο ενα παλκονι θα χιονιζει και στο αλλο θα εχει ηλιο παντα ομως ψεκασμενο..καποτε το 2010 με την συνθηκη του Κιοτο συμφωνησαν να σταματησει η καιρικη..μεταλλαξη μεχρι το 2015..και αφου 4 χρονια αυτοι συνεχιζουν κανονικα τα πειραματα σκεφτειτε τι θα κανουν του χρονου που θα ειναι official!!!
    Στην Ελλαδα απο τις 365 μερες ζητημα να εχουμε 60 ημερες ηλιοφανεια..θα το δειτε και κανεις δεν θα καταλαβαινει τιποτα..θα τρεχουν στους γιατρους γιατι θα ειναι αππωστοι και οι φαρμακοβιομηχανιες που συμμετεχουν και αυτες στο εγκλημα αεροψεκασμων θα κουβαλανε τα λεφτα με το τσουβαλι και το φτυαρι..θα τα παρουν στους ταφους τους...ματαιοδοξοι και σαταναδες γιατι η ανθρωποτητα ελεγχεται απο δαιμονικες δυναμεις και λοβοτομημενους δουλους. Το φαινομενο αεροψεκασμων δεν θα αλλαξει ποτε το ζητημα ειναι εμεις να βρουμε δυναμεις για επιβιωση. Οπως μπορει ο καθενας..Και για τους απιστους των αεροψεκασμων να τους πειτε να διαβασουν τα βιβλια της πρωτης λυκειου που διδασκουν κανονικα οτι γινονται πειραματα απο το 2 ππ..λενε εκει οτι ξεκινησαν με αργυρο αλλα ειχαν το προβλημα οτι δεν μπορουσαν να κανονισουν την βροχη εκει που θελαν..τωρα ομως συνεχιζει το βιβλιο μπορουν να την ελεγξουν και με την βοηθεια του ιωδιουχου αργυρου κατευθυνουν και ελεγχουν και τους τυφωνες..αυτα τα λιγα διδασκονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!! KAI OI γονεις χαμπαρι..η πιο απλη αποδειξη στα σχολεια μας! διδασκουν οτι γινονται πειραματα με το καιρο!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ?????????? Τα παιδια μας τα διδασκουν ειναι πραγματικοτητα αλλα ποσο λοβοτομημενοι ειμαστε..οταν ο πλανητης θα γινει μαυρος θα φαμε το χωνι μας..και καλα μας κανουν τους δωσαμε δικαιωματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...