Αεροψεκασμοί στην Τρίπολη... μάλλον τιμούν την επέτειο της επανάστασης! 20-3-2014

Admin | Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 | 5:05 μ.μ. | 3 σχόλια

Άλλη μια πόλη όπου καταφθάνουν συνεχόμενες αναφορές για αεροψεκασμούς. Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται οι αεροψεκασμοί και στην Τρίπολη όπως και πολλές άλλες περιοχές της χώρας. 




Τρίπολη 20-3-2014




 





Category: ,

3 σχόλια:

  1. «Α μας σας παρακαλώ πολύ, σταματήστε να φαντάζεστε ανυπόστατους αεροψεκασμούς, στις φωτογραφίες απεικονίζονται ξεκάθαρα νέφη της οικογενείας των θυσάνων, ένα απολύτως φυσικό φαινόμενο που υποδεικνύει επικείμενη αλλαγή του καιρού...» , θα μας έλεγε -κλασικά- τώρα κάποιος «ειδήμων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δρακονιανά ερπετοειδή που κουμαντάρουν τον πλανήτη έχουν αποθρασυνθεί εντελώς με τον καιρικό πόλεμο που εξαπέλυσαν εναντίον της Ελλάδος.

    Αυτός ο ακήρυχτος πόλεμος που ξεκίνησε το 2005 εντάθηκε ολοένα και περισσότερο από το 2008 και μετά.

    Οι καιρικές και τεκτονικές επιθέσεις της Οικουμένης κόστισαν τη ζωή σε περισσότερα από 40 άτομα από τα τέλη του 2012 μέχρι σήμερα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή των ψεκαστικών επιδρομών στα τέλη Μαΐου δίνοντας τη σκυτάλη στα τεχνητά μελτέμια, τους αλλοδαπούς μαχαιροβγάλτες/εμπρηστές του Σόρος και το κουνούπι του ΔΝΤ που προκαλεί την ελονοσία - με την προοπτική επανέναρξης από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα "άχρηστα χάπατα" στο γύψο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...