«Ολυμπιακά» chemtrails πάνω από το Sochi κατά τη διάρκεια των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 | 2:16 μ.μ. | 1 σχόλια

Τα chemtrails ή αλλιώς χημικές ουρές είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
Επίσης πολύ συχνά έχουμε κάνει λόγο για τις ενέργειες που γίνονται ώστε
με υποσυνείδητα μηνύματα να μας το περάσουν ως ένα φυσιολογικό φαινόμενο. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι ένα θέαμα με δισεκατομύρια θεατές παγκοσμίως οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για πλύση εγκεφάλου. Όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες θα είδαν σε πολλά αθλήματα τις ουρές πάνω από τα κεφάλια των αθλητών.

Πάρτε ένα μικρό δείγμα....






Παρακολουθείστε και το βίντεο...

Category: , ,

1 σχόλιο:

  1. Οι επιθέσεις αυτές εντάσσονται σε μια γενικευμένη στρατηγική έντασης ανάμεσα στον σινορωσικό άξονα και τις δυνάμεις της Δρακονιανής Οικουμένης. Συνεπώς δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη χειμερινή ολυμπιάδα του Σότσι η οποία έληξε προχθές.

    Οι Δρακονιανοί ήθελαν μ' αυτόν τον τρόπο να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη για την ανάγκη ανατροπής της φιλορωσικής κυβέρνησης Γιανουκόβιτς και την προσάρτηση της Ουκρανίας στη σφαίρα επιρροής της.

    Χάρη στο HAARP και τους χημικούς ψεκασμούς τα σαυράκια κατάφεραν να αλυσοδέσουν πισθάγκωνα τη Δυτική Ουκρανία στη μέγκενη του ΔΝΤ ενώ ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο με τη ρωσόφωνη Ανατολική Ουκρανία και τη Κριμαία.

    Επόμενοι στόχοι της δρακονιανής αδελφότητας είναι η Λευκωρωσία, το Θιβέτ και η Ταϊβάν πριν την εισβολή της Δύσης στη Ρωσία και την Κίνα, εκεί όπου θα δωθεί η τελική μάχη ανάμεσα στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...