Ακόμα μια ωραία χειμερινή ημέρα 'τροποποιήθηκε..'

Admin | Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 | 11:38 μ.μ. | 6 σχόλια

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από την περιοχή του Ζωγράφου στις 10:00'.
Ακόμα μία ωραία χειμερινή ημέρα "τροποποιήθηκε" λόγω των χημικών νεφών. Κάποιες στιγμές το μεσημέρι ο ήλιος έκαιγε (ενοχλητικά και αφύσικα) και άλλες στιγμές
κρυβόταν πίσω από χημικά (και φυσικά) σύννεφα και η θερμοκρασία έπεφτε απότομα...

Αναγνώστης











Αθήνα (Ζωγράφου) 12-2-2014






Category: ,

6 σχόλια:

  1. στο ξυλοκαστρο να δεις ψεκασμους και σημερα,απο το πρωι,12/02/2014,,και το απογευματακι σηκωνει ενα μπουρινι ριχνει μια ψεκασμενη βροχη,και τωρα ξαστερια,,και κρυο,με πολυ υγρασια,,,ειμαστε ολοι αρρωστοι,,μονο οι γιατροι δουλευουν πλεον στο ξυλοκαστρο και τα κονομανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε για ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ που εκδίδεται σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ από το νεοταξικό επιτελείο της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.


    Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες και τα σεισμογραφικά κέντρα όλου του κόσμου έχουν ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ την ανεξαρτησία τους από το 1993. Είχε προηγηθεί η προφητική αναγγελία για την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων τους από τον George H. W. Bush στις 11/9/1991.


    Δεκάδες πολεμικά ανακοινωθέντα έχει εκδώσει η NSA για τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο όπου εκεί τα πράγματα δεν είναι καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ ρόδινα.


    Την ώρα που η κυβέρνηση του David Cameron δίνει αγώνα δρόμου για ν' ανακουφίσει τους πολίτες από τις πληγές που αφήνει πίσω της η καταστροφική επέλαση του HAARP ο Γάλλος πρόεδρος κλείνει πονηρά το μάτι του στην αμερικανική κυβέρνηση και το ΝΑΤΟ για συνέχιση και ένταση των καιρικών και τεκτονικών επιθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδίως όταν ο ίδιος ο Κίσινγκερ έρχεται τώρα να μας απειλήσει με αφανισμό παραδεχόμενος την υπάρξη του υπερόπλου Xindi παίρνοντας τη σκυτάλη από τον ομοϊδεάτη του Μπρζεζίνσκι ο οποίος ομολόγησε ωμά και κυνικά πως η εξάλειψη κάθε μορφής ζωής είναι προτιμότερη και απείρως ευκολότερη από τον έλεγχο των μαζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα απαίσια κτήνη δεν έχουν τσίπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε! Αφού ακόμη δεν μπορούμενα έχουμε S-400 στην αυλή μας,δεν βλέπω να αλλάζει κάτι... 9 στους 10 είναι άσχημα με ίωση!Μεγάλη νοσηρότητα μου είπε η γιατρός μου από το τηλ που μιλήσαμε,γιατί είχα ανησυχήσει με τις ιώσεις που με τσάκισαν τελευταία... ιώσεις... άλλη μιά "σύμπτωση" εκτός των καιρικών φαινομένων, με τους χημικούς αεροψεκασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλεος με τις υστερίες, το μόνο που καταφέρατε είναι οι αεροπορικές

    εταιρείες πλέον να κρύβουν τα δοχεία με νερό κάτω από το δάπεδο στα υπό δοκιμή αεροπλάνα http://www.inflight.gr/?p=5496 Ξεχάστε τις φωτογραφίες με τα τεράστια δοχεία συνδεδεμένα με σωλήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...