Απολαύστε εικόνα... 'άρρωστου' ουρανού και τεχνητών νεφών!

Admin | Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 | 2:50 μ.μ. | 1 σχόλια

Και μετά αναρωτιόμαστε όλοι γιατί υπάρχει αυτός ο μουντός καιρός, γιατί οι ιώσεις βρίσκονται σε έξαρση, γιατί οι άνθρωποι  έχουν γίνει καταθλιπτικοί...




Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους... (Τρίπολη προς Τροιζήνα Αργολίδας)


















 






























Category: , , ,

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει κανένας θαρραλέος στρατηγός να βγεί να διατάξει άμεσα την κατάρριψη και αναχαίτιση των chemdrones καθώς επίσης και το ξήλωμα των ΝΑΤΟϊκών εγκαταστάσεων του HAARP στις κορυφές των βουνών;

    Φαίνεται πως το πρόβλημα με το υπεροπλοστάσιο της Οικουμένης άρχισε να κινεί τις υποψίες ορισμένων Ευρωπαίων αξιωματούχων, κάτι που ενοχλεί ιδιαίτερα τους σαυρήτες οι οποίοι δηλώνουν αμετανόητοι για τα γεωμηχανικά εγκλήματά τους.

    Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της διευθύντριας του EUCAH Melanie Vristchan η οποία συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα επειδή τόλμησε να απαιτήσει την απαγόρευση των ψεκασμών και το ξήλωμα των εγκαταστάσεων του HAARP στα κράτη-μέλη της Ε.Ε.

    Αυτό το κρούσμα αυταρχισμού και αυθαιρεσίας εκ μέρους της Οικουμένης δεν είναι και το μοναδικό. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από 3 χρόνια στη Σερβία το οποίο δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη.

    Οι πραίτωρες του ΝΑΤΟ σκότωσαν τον Nikola Aleksic επειδή ζήτησε από τη κυβέρνηση της χώρας του να διατάξει την κατάρριψη και αναχαίτιση των drones.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wO10eC3mF0E

    http://www.youtube.com/watch?v=l-lSlulb3pw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...