'Έρχονται' τα ακραία καιρικά φαινόμενα... Η δημιουργία τους εν εξελίξει... (Δορυφορική φώτο) (UPDATED)

Admin | Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 | 2:15 μ.μ. | 2 σχόλια


Μας υποσχέθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα... κράτησαν το λόγο τους! Έρχονται υπερκαταιγίδες, υπερχιονωπτώσεις, υπερκαταστροφές! Δείτε το "απόλυτα φυσιολογικό" πέπλο που σκεπάζει τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Την ιονισμένη ατμόσφαιρα η οποία θα μας χαρίσει όλα αυτά τα "καλούδια" τις επόμενες ημέρες.







Πελοπόννησος 21-1-2014 (Δορυφορική φώτο) 



Τρίπολη 21-1-2014




























Category: ,

2 σχόλια:

  1. Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα είχε προαναγγελθεί προ πολλού από την αμερικανική κυβέρνηση και το ΔΝΤ ως αντίποινα στην άρνηση της "συγκυβέρνησης" ν' αποδεχτεί τις αξιώσεις της ΝΤΠ για "τυφλή λιτότητα" υπαγορευμένη από τα λαμόγια του City και της Wall Street. Αποτελεί επίσης προάγγελος για το ολυμπιακό μακελειό που θα εξαπολύσουν οι ελεγχόμενοι από τους σαυρήτες Τσετσένοι ισλαμιστές ανήμερα της τελετής έναρξης της χειμερινής ολυμπιάδας στο Σότσι.


    Τα νοσηρά μυαλά που κρύβονται πίσω από τις καιρικές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας βάλλονται με μένος κατά της Ουκρανίας στήνοντας προβοκάτσιες που αποσκοπούν στην ανατροπή της φιλορωσικής κυβέρνησης Γιανουκόβιτς και τη μετατροπή της χώρας σε δορυφόρο της πεφωτισμένης Δύσης.


    Όλα αυτά τα γεγονότα σε συνδυασμό με την οργανωμένη από τη CIA απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού από τις φυλακές Κορυδαλλού την περασμένη εβδομάδα σηματοδοτούν την απαρχή ενός νέου κύκλου πολιτικής και καιρικής ανωμαλίας που θα κορυφωθεί τον Φλεβάρη με τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις καιρικές επιθέσεις είχε προαναγγείλει η NSA δια στόματος James Clapper.


    Ο "αρχικατάσκοπος" της Δρακονιανής Οικουμένης εξήγγειλε επίσης και μια σειρά από άλλα φοβερά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το προσεχές χρονικό διάστημα τα οποία θα κορυφωθούν στις 7/2/2014 με τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...