Προσπαθεί να καθαρίσει ο ουρανός... αλλά δεν τον αφήνουν!

Admin | Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 | 12:43 π.μ. | 4 σχόλια

Περίεργα σύννεφα, χημικές ουρές και νεφώσεις από αεροψεκασμούς καλύπτουν τον ουρανό μόλις πάει να "καθαρίσει".  Οι φώτος είναι από την κεντρική και βόρεια Πελοπόννησο στις 4-12-2013

























Category:

4 σχόλια:

  1. Οι "Δράκοι" δεν θ' αφήσουν την Ελλάδα ήσυχη όσο αυτή συνεχίσει το φλερτ με τους Ρώσους στο καυτό ζήτημα της εξαγοράς των ελληνικών αμυντικών συστημάτων από ρωσικά consortiums.


    Η πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Άμυνας Serguey Shoigu στην Αθήνα κατόπιν πρόσκλησης του Έλληνα ομολόγου του Δημήτρη Αβραμόπουλου προκειμένου να επισυνάψει ένα αμυντικό σύμφωνο ανάμεσα στις δύο χώρες εξακολουθεί ν' απασχολεί έντονα τους Δρακονιανούς ιμπεριαλιστές, οι οποίοι συνεχίζουν αμετανόητοι και προκλητικοί τις καιρικές απειλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μ αρεσει πολυ ο τροπος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ VLADIMIR PUTIN ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ DEMPSEY ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-300 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ CONSORTIUMS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...