Κάθετη πτώση της θερμοκρασίας και 10(;)!!! μποφόρ από αύριο!

Admin | Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 | 2:00 μ.μ. | 2 σχόλια

Την ώρα που όλη η χώρα είναι συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό μιας 54χρονης γυναίκας από τη Σερβία που πνίγηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Άργος, την πόλη που «βούλιαξε» από την καταρρακτώδη βροχή που ξέσπασε χθες το βράδυ, η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Η κακοκαιρία θα χτυπήσει... παντού, με χιόνια στα ορεινά, καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη και την Πελοπόννησο, θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν ακόμη και τα 10 μποφόρ αλλά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια.

Τρίτη (3-12-2013):
1. Στη δυτική και κεντρικά Μακεδονία και Θεσσαλία παροδικές χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε περιοχές με υψόμετρο 400-600 μέτρα. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα σταματήσουν.
2. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα ορεινά και από το απόγευμα και σε περιοχές με υψόμετρο περίπου 600 μέτρα.
3. Ισχυρές καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν από το απόγευμα στη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη.
4. Οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν στα ανατολικά και νότια στα 7 με 9 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο στα 10 μποφόρ.
5. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση (6-8 βαθμούς) από βορρά προς νότο.

Τετάρτη (4-12-2013):
1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, την Κρητη και τα Δωδεκάνησα και στα ορεινά της Κρήτης θα χιονίσει.
2. Σε ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο γρήγορα τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
3. Σταδιακά από το απόγευμα οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν αλλά οι θερμοκρασίες στα ανατολικά της χώρας θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα με παγετό στα βόρεια τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Category:

2 σχόλια:

  1. Είναι προφανές πως η "δρακονιανή Οικουμένη" δεν θέλει να βγει το σατανικό σχέδιό της στη φόρα και γι' αυτό τον λόγο έβγαλε έναν πρώην έμπιστό της από τη μέση.


    Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος για τον οποίο οι μετεωρολόγοι και σεισμολόγοι φοβούνται να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια στον κόσμο.


    Όσοι είχαν το θάρρος να μιλήσουν είτε έχασαν τη δουλειά τους είτε δολοφονήθηκαν με αρσενικό και υδροκυάνιο από την Οικουμένη.


    Κατά τα άλλα οι πεφωτισμένοι Δράκοι προσέθεσαν ένα ακόμα άτομο στη μαύρη λίστα τους ανεβάζοντας σε 8 τον αριθμό των νεκρών από τις καιρικές επιθέσεις των τελευταίων εβδομάδων στην ελληνική επικράτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο λογοκρίθηκε κατόπιν εντολής της αμερικανικής κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...