Το ημερολόγιο ενός αναγνώστη για τους αεροψεκασμούς 30 και 31-10-2013

Admin | Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 | 3:08 μ.μ. | 10 σχόλια

30-10-2013

Από τις...
7:00 π.μ. στον ήδη θαμπό ουρανό της προηγούμενης ημέρας εντατικότατων ψεκασμών καινούριες γραμμές πιο πυκνές και πιο λυσσώδεις από τις χθεσινές. Το θράσος τους δεν έχει όρια. Γραμμές πάνω στις γραμμές και εμείς δυστυχώς απλοί παρατηρητές. 
11:00 π.μ. ένας θαμπός άπλετα θολός ουρανός. 
3:00 μ.μ. καινούριες γραμμές πιο έντονες από τις προηγούμενες. Το κεφάλι μου έχει αρχίσει να πονάει και μου έρχεται αναγούλα. 
5:00 μ.μ. καινούριες γραμμές. Ο ψεκασμός δεν έχει τελειωμό. 
7:00 μ.μ.  η ώρα ευτυχώς δεν έχει καινούριες γραμμές

31-10-2013

9:30 π.μ. ένας θαμπός ουρανός από συχνούς αραιούς ψεκασμούς χωρίς έντονες γραμμές. 
3:30 μ.μ. το μεσημέρι μια τραβηγμένη πηχτή ατέλειωτη γραμμή που ξεκινάει από το Μεγάλο Πεύκο κατευθύνεται στη Θήβα και συνεχίζει. 
7:00 μ.μ  η ώρα ευτυχώς άλλες γραμμές δεν έχει. 

Δείτε φωτογραφίες να θαυμάσετε...













Category: ,

10 σχόλια:

  1. Ναί ναί,Κύριοι και Κυρίες της ΕΜΥ και των συμβατικών ΜΜΕ(ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ),όντως δεν γίνονται αεροψεκασμοί,δεν υπάρχουν συνομοσίες(ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ε;),ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!! ΜΑΛΙΣΤΑ! ΠΩΩ,Ανθρωπισταράδες μου,τύφλα να έχουν οι Μισάνθρωποι μπροστά σας..Κάτι άλλο επίσης! Αυτό που έχω παρατηρήσει από τις τελευταίες Δορυφορικές Φωτό εδώ,είναι ότι ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΤΑ-ΨΕΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ(ΚΥΡΙΩΣ μέχρι Μαυροβουνίου και Βουλγαρία-Σκόπια κτλπ,και ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ(Πόσο ειδικά το εσωτερικό της Ανατολίας,που είναι πολύ πιο μακρία,από τα Ακριτικά Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ...... Μπορεί να κάνω και λάθος,ΟΚ,απλώς για ΤΣΕΚΑΡΕΤΟ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ;) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ....ΠΙΣΤΕΥΩ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ----Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημερώθηκε η ανάρτηση με αυτό που μας ζητήσατε. Είχατε απόλυτο δίκιο!
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ektos tis dikhs sas sygkrishs stous dyo xartes skefthte kai kati allo!deite ton xarth me ton sxhmatismo tou psekasmou k enan aplo xarth me synefa,kanena synefo dn paei etsi!oute se tetoio sxhmatismo alla dn kanei grammes!megala synefa nai,alla oxi etsi!diaferoun entelws!fainete oti dn einai synefo!mono enas stravos 8a mporouse na pei oti auto einai synefo ontws k enan entelws hli8ios 8a to pisteve!mas psekazoun k aporoume meta gt niw8oume arrwstoi kai o karkinos vrazei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις καθαρές δορυφορικές φωτογραφίες (όχι αυτές από το sat24.com) που τις βρήκες και από πού προκύπτει ότι είναι συγχρονες με την πρόβλεψη της ΕΜΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δορυφορικές φώτο είναι από τον επίσημο ιστότοπο της NASA και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πάντα είναι υπο αμφισβήτηση μέχρι να αποδειχθούν αληθή.
    α. Tα snapshots από το Sat24 δεν έχουν ημερομηνία παρά μόνο ώρα, έχεις να παραθέσεις κάτι άλλο;
    β. Έχεις να παραθέσεις ένα link απο τη σελίδα της NASA για το πιο πάνω ή είναι snapshot απο κάποιο πρόγραμα;
    γ. Η πιο πάνω εικόνα φαίνεται να είναι μισή με κανονικό φακό και μισή με υπέρυθρες ή κάτι τέτοιο. Την μύξη την έκανες εσύ ή είναι κάποια λειτουργία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να σας φύγει και ο παραμικρός ενδοιασμός έχω να σας πω τα εξής:

    α) Το sat24, όπως θα έχετε διαπιστώσει κι εσείς δεν αναφέρει την ημερομηνία. Ωστόσο μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα του που κρατάει το ιστορικό, να βάλετε την ημερομηνία 30-10-2013 και την ώρα που βλέπετε στη φώτο ώστε να διαπιστώσετε και μόνο σας ότι η φώτο είναι αυτή ακριβώς που έχουμε αναρτήσει. Το ιστορικό θα το βρείτε στη σελίδα http://sat24.com/history.aspx

    β και γ ) Δεν έχει γίνει καμία μείξη στην εικόνα. Η εικόνα όπως είπαμε και πριν είναι από τον επίσημο ιστότοπο της NASA και βρίσκεται στο λινκ http://lance-modis.eosdis.nasa.gov/imagery/subsets/?project=fas&subset=Europe_3_03.2013303.terra.250m



    Όπως λοιπόν θα διαπιστώσεται οτιδήποτε παραθέτουμε είναι πραγματικό και αυθεντικό. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση του κόσμου και όχι η παραπλάνησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε μου η NASA είναι το "δεξί χέρι" της NSA και ο "εκτελεστικός βραχίονας" της DARPA.



    Χάρη σ' αυτήν οι Δρακονιανοί τρομοκρατούν αθώα αγγελούδια προκειμένου να τα συνετίσουν και στη συνέχεια να τα μετατρέψουν σε κτηνώδεις serial killers μόλις ενηλικιωθούν.



    Συνεργοί στο έγκλημα είναι τα "υπουργεία Παιδείας" τα οποία βάζουν πλάτη στο bullying στα σχολεία και το internet με τις ευλογίες του Ουγγροεβραίου αρχισαυρήτη George Soros.



    Όσα παιδάκια δεν υπακούσουν τυφλά στις διαταγές των Δρακονιανών σαυρητών θανατώνονται αμέσως μόλις γεννηθούν ή παραμένουν ανάπηρα για όλο το υπόλοιπο της ζωής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρακαλώ, θα ήθελα να μελετήσω τις εικόνες της ΝΑΣΑ, αλλά το λινκ δεν λειτουργεί. Πού μπορώ να μπω ώστε να δω τις μεγάλες εικόνες της Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η NASA δεν έχει πλέον διαθέσιμη την παραπάνω εικόνα. Την έχει αποσύρει από τα αρχεία της. Ωστόσο μπορείτε πηγαίνοντας στη διεύθυνση https://earthdata.nasa.gov/lab...να επιλέξετε έτος 2013, μήνα Οκτώβριο και διαλέγοντας τις ημερομηνίες 30 ή 31 και κάνοντας μεγέθυνση πάνω από την Ελλάδα να δείτε τις εικόνες που σας περιγράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...