Νέες αποκαλυπτικές φώτο από τον χαμό που γίνεται πάνω από την Πάτρα! 10-11-2013 (UPDATED)

Admin | Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 | 4:30 μ.μ. | 0 σχόλια

Μέρος δεύτερο από την ανελέητη επιδρομή που δέχεται σήμερα η Πάτρα. Κάλυψαν τον ουρανό μέσα σε λίγες ώρες. Στις πιο κάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την ιονισμένη ατμόσφαιρα!Πάτρα 10-11-2013 (12:00μμ-13:30μμ)

Δείτε εδώ την ιονισμένη ατμόσφαιρα από τα βαρέα μέταλλα.Ακολουθεί και το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ...

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν από αργά το βράδυ της Κυριακής περιοχές κυρίως στα βορειοδυτικά ενώ από τη Δευτέρα τα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

1. Απόψε Κυριακή στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες.

2.Τη Δευτέρα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες στις περισσότερες περιοχές θα είναι έντονες. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που μετά το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους έντονες.

3. Την Τρίτη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και έντονες καταιγίδες κατά διαστήματα.

4. Την Τετάρτη είναι πιθανό τα έντονα καιρικά φαινόμενα να συνεχιστούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και νότια.


Καταλάβατε, έτσι; 


Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...