Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair μας ψεκάζει; Περίεργο ακροφύσιο στον κινητήρα!

Admin | Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 | 12:40 μ.μ. | 0 σχόλια



Συμπολίτης μας φωτογράφησε και μας  έστειλε αυτή την παράξενη  συσκευή που μοιάζει με ψεκαστικό ακροφύσιο στον κινητήρα μιας αεροπορικής μηχανής της Ryanair!  Έπειτα από 2 σχετικές ερωτήσεις στην ιρλανδική εταιρεία,  για το τι είδους εξοπλισμός είναι αυτός που χρησιμοποιεί στην μηχανή του αεροπλάνου καμία απάντηση δεν δόθηκε από την εταιρεία.
Θα θέλαμε από "σοβαρούς" Έλληνες μηχανικούς  αεροπλάνων  να
μας που την άποψη τους για αυτό το περίεργο ψεκαστικό...
Οι υπόνοιες  που υπάρχουν  ότι η Ryanair συμμετέχει στις  παράνομες ρίψεις  χημικών σε όλη την Eυρώπη όλο και μεγαλώνει, ενώ υπάρχουν και σχετικά βίντεο από το flight radar όπου πολλές πτήσεις των συγκερκριμένων αερογραμμών είναι κυκλικές με προσγείωση και απογείωση από το ίδιο αεροδρόμιο!

Κάποιος άλλος Νορβηγός ακτιβιστής τράβηξε αυτή την εντυπωσιακή φωτογραφία από ένα αεροπλάνο της Ryanair από μια πτήση Πεσκάρα ( Ιταλία ), Όσλο ( Νορβηγία) στην οποία φαίνεται μια γραμμή και μια μεγάλη σκιά της γραμμής κάτω χαμηλά. Σε ερώτηση που έκανε ο ακτιβιστής επιτόπου στον πιλότο για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την στιγμή και αν αυτές επέτρεπαν την δημιουργία ενός τόσο μεγάλου contrail η απάντηση ήταν όχι.

IMG 6305

Η ταχύτητα ήταν 830χιλ σταθερά, σε μια διαδρομή περίπου 11 χιλιομέτρων, με εξωτερική θερμοκρασία - 48 βαθμούς και σχετική υγρασία όχι σε τοις εκατό λιγότερο από 0 . Αυτό σημαίνει ότι οι ατμοσφαιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τον σχηματισμό μιας ευρείας ουράς λόγω της απουσίας της σχετικής υγρασίας ...
 Τέλος υπάρχει άλλη μια φωτογραφία από το ίδιο αεροπλάνο που δείχνει το αεροσκάφος με ένα "φωτοστέφανο" που προφανώς δημιουργήθηκε λόγω των χημικών που ψεκάζει!

IMG 6397
τα συμπεράσματα δικά σας...

chemtrails.gr
πηγή

Category: , , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...